Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Potreby Jesetera, 4.8.2010
V standardnych jazierkach, okolo 5 m3, by vzduchovanie nebolo az tak nevyhnutne, snad iba pri velkych teplach. Pohyb vody ako napr. fontana je este lepsi ako vzduchovanie. Ale vo vasom 200 l jazierku mozno ocakavat, ze v teplach dostanete skor... celý příspěvek >
Pančovaný med, 4.8.2010
Su nejake triky... Kvapnut med na pijavy papier, alebo servitok. Nemal by sa vpijat. Kus medu do pohara s vodou, nemal by sa bez zamiesania viditelne rozpustat. Iba velmi pomaly (dost tazko subjektivne posudit). Nikdy som to nerobil, ale udajne pravy... celý příspěvek >
Plíseň v novém trávníku, 4.8.2010
Odpovede by som bral. Trava je burina, spamata sa z toho. Po terajsej zime nasa vyzerala hrozne (plesen) uz som zhanal aj semeno na dosievanie, nakoniec ma trava predbehla. Po par tyzdnoch sucha a tepla (na konci zimy a zaciatkom jari) sa trava... celý příspěvek >
Co je to za nemoc u mých rajčat, 3.8.2010
Mne sa stalo podobne pred rokom. Ak rajciny chytia jednu chorobu, mozu sa pridruzit aj ine. Tento rok po dazdi sme striekali. V baumaxe som kupil taku krabicku pre komplexnu ochranu rajcin. Fungicidy co tam boli sa dali pouzit aj na hrozno a zemiaky.... celý příspěvek >
Zálivka rajčat a paprik, 3.8.2010
ok, da sa aj takto, ale pomozme rajcinam foliou alebo dobrou vrstvou mulcu. Praskanie je velke riziko. Pri takychto vykyvoch pocasia je sposob bez zalievky odsudeny na neuspech.
Co patří a co ne do kompostu, 2.8.2010
Ad presypavanie zeminou: Burina s korenmi a trochou zeminy na korenoch je po zoschnuti a zotleti 95 % zeminy. To znamena ak obcas plejete burinu a davate ju do kompostu, tak tym ten kompost presypavate zeminou.
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 2.8.2010
Len tak mimo temy, kolko tych vetvi celkovo nechavate?
Tlak pro závlahu, 2.8.2010
Tlakova nadoba je pri zavlazovani velmi dobra vec, ale musi byt zapojena ako bocna vetva hned za cerpadlom. Funguje asi tak: ventily system otvoria, tlak klesne, cast vody ide do systemu z nadoby, pokles tlaku spusti cez spinac cerpadlo a... celý příspěvek >
Zelená voda, 16.7.2010
aj netkana biela zakryvacia folia pre zahradkarov by mohla fungovat... ak nie je moc husta.
Závlaha stromů - kolik vody?, 16.7.2010
...ano to je trik ako dopestovat velke stavnate broskyne.
Solarni panel - vlastni vyroba, 12.7.2010
aby som dodal, fi. Hunter vyraba a u nas predava superflexibilnu hadicu. Stoji trochu viac, ale svojou uhybnostou ideal na vyrobu nejakeho slimaka...
Postřik na mšice, 8.7.2010
... skoro na jar, na konci zimy. Teraz by olej zalepil listy. ci nie?
Nejchutnější rajčata, 8.7.2010
vcera som si pockal na prve plody stupickej... myslim, ze som ich jedol prvy krat. Este neboli v idealnom dozreti, ale chut ma oslovila. Chutili ako rajciny kedysi davno...
Jak casto krmite ryby?, 7.7.2010
5 m3, 3 slnecnice, 2 amure, mozno jeden sumcek, nevidel som ho tyzdne (vsetky pod 10 cm) + asi 1000 ks mlade (pod 3 mm) asi slnecnice. Zubrienky. Vodny hmyz, nejake rastliny, nekrmim vobec. Pokusy boli, ale ryby krmivo ignorovali.
Strihat lekniny (na zimu)?, 7.7.2010
Urcite s nimi prec. Ja aj v lete, ak hynu listy, resp. zltnu a zacinaju hnit tieto odstrihnem. Po case aj stonka zvadne natolko, ze ju mozno lahko vytrhnut az od zakladu. Podobne robim s odumierajucimi kvetmi....predidete znecisteniu vody. Pred... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika