Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírko ze staré koupelnové vany, 27.9.2010
Neviem z coho je vana... Viem si predstavit upravu takejto vani pomocou stavebneho lepidla a obklad kamenmi, pripadne obbetonovanie a vykladanie plochymi kamenmi a urobit nieco ako malu studnicku, zatisie, co by vypadalo dost autenticky. Ak by to... celý příspěvek >
Benzínový vertikutátor, 24.9.2010
gude robi motorovy v kombinacii s vretenovou kosackou (po vymene nozov za vreteno). To by ste skor vyuzili ako indivindy kutator. Samotny by som nekupoval, lepsie pozicat.
Tlak pro závlahu, 24.9.2010
Cista pravda. Ale nic sa nestane, ak sa bude ratat s nejakou rezervou. Totiz toto moze zavisiet od vydatnosti vrtu ci studne. Ono moze hladina pri cerpani vyznamne klesnut. pri hlbokych vrtoch a pri velkych vykonoch cerpadla a malej vydatnosti vrtu.... celý příspěvek >
PET flase - Slivovica (alkohol obecne), 23.9.2010
Niekedy to môže byť škodlivé aj keď rozdiel nepoznať... Keď je rozdiel poznať (slivovica v pet po 10 rokoch), už to môže byť veľmi zlé.  Ono taký polymér môže uvoľniť širokú plejádu látok, nie len tie, ktoré sú hlavným stavebným kameňom (i keď... celý příspěvek >
Květináč z ytongu, 9.9.2010
moze sa stat ze z ytongu po prvej zime zostane kaša. Mozno nejaka povrchova uprava a vodeodpudiva farba by to dokazala spravit, aby ytong prezil.
Vertikutace nove polozeneho travniku, 8.9.2010
Ak ste sa starali dobre, plste tam bude malo. Cize zbytocna vec. Ja by som vynechal aj jar buduceho roku a urobil to na jar o rok a pol alebo o rok na jesen. Vertikutacia je fajn, nech je kazdy rok najmenej raz, ale pre mlade travniky skor... celý příspěvek >
Lignohumát, 7.9.2010
Umele hnojivo na travnik, niekolko kg na rok.... a v okrasnej zahrade na startovanie skoro na jar. ...pomocou travy vyrabam organicke hnojivo- travovy mulc (do kompostu sa nezmesti)....uzitkovu zahradu mam malu, tam ide vsetko z... celý příspěvek >
Sběr spadaného ovoce, 6.9.2010
...niektori daju pod stromy plachtu ci siet a po... so stromom. Lahsie sa to pomocou plachty "zkolektivizuje" na jedno miesto.
Je už vhodná doba na verikulaci?, 2.9.2010
Pracoviti robia vertikutaciu 2 x rocne, ale najdolezitejsia je skoro na jar, hned po prvom koseni. Najviac travovej plste, ubyta, vlhka, nepriepustna poda... obcas (aj tohto roku) plesne su po zime. Prevzdusnenie vertikutaciou urobi travniku na jar... celý příspěvek >
Anoxická filtrácia, najčudnejsí koncept filtrácie vody, 2.9.2010
Par postrehov o fosforecnanoch, ale len v docitanej teoretickej rovine. Trapenie s cistotou vody a rast rias su casto sposobene prekroceniu limitu niektorych prvkov. Na potlacenie rastu rias je potrebne znizit obsah aspon jedneho z prvkov. V sladkej... celý příspěvek >
Co použit jako filtr do jezirkove filtrace?, 2.9.2010
som pocul, ze obycajny molitan ma inu strukturu porova a vyvolava vacsi odpor pri filtracii
Levna el. sekacka z Obi, 2.9.2010
chce to kompromis, aspon aky taky... Ja mam alko to najmensie najslabsie a slape ako hodinky uz 3. rok. Maju schopny servis kde mozno kupit nejaku tu suciastku ak by sa nieco... to viem ked som "presilil" elektricku pilku.
Anoxická filtrácia, najčudnejsí koncept filtrácie vody, 31.8.2010
...uz sa to tu zmienilo. Cyanobacterie su schopne viazat vzdusny dusik. Vynimocnou vlastnostou tychto organizmov je, ze viazu vzdusny dusik i pri oxidacnych podmienkach, co napr. ine bakterie potrebuju na to anaerobne podmienky. Preto dokazu... celý příspěvek >
Anoxická filtrácia, najčudnejsí koncept filtrácie vody, 31.8.2010
Nevidel som tam, ze by pouzivali zeolit. Pouziva sa bentonit, resp. komercny produkt, podstielka pre macky, co je cisty bentonit. Laterit su oxidy zeleza a hlinika. Ale zaujimava by bola aplikacia zeolitu. Bauxid je naopriklad v podstate laterit... celý příspěvek >
Anoxická filtrácia, najčudnejsí koncept filtrácie vody, 30.8.2010
Na této adrese najedte obrovsky material niekolko kapitol knihy dr. novaka plus nejake dalsie veci ako otazky a odpovede, nejake schemy... priznam sa, vsetko som ani neotvaral. Zda sa mi to jediny system vypracovany vedeckym vyskumom priamo, tie... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika