Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na mech na betonu, 4.11.2010
Ja chcem aby sa mach na betone chytil. Skusam trochu bentonitu s machom a zda sa, ze to zaberie. Cisty beton do zahrady... radsej nie.
Ogata Crystal Bio, 4.11.2010
Presne ako pisete. Test mi pripada ako tendencna reklama. Ak uvediem vysledky, tak musim tiez povedat ako a na com som to testoval. Ci su vobec zrovnatelne dva testy... pH mohlo klesat vplyvom nitrifikacie: NH4+ + 2O2 = NO3- + 2H3O+
Krmení rybicek, 26.10.2010
uz nekrmte
Kořenový filtr na 15m3, 25.10.2010
Inak zistil som tzv. vsakovaci prierez, resp.plochu, to je plocha otvorov do alebo z drenaznej hadice. pre 50ku je to 33 cm2/m hadice!!! Z toho vyplyva, ze 10ky m hadice daju 10ky krat viac. Mozno ak sa to cele casom zapcha, bude tu nejaky odpor,... celý příspěvek >
Kořenový filtr na 15m3, 25.10.2010
Mam drenaz filter v jazierku a pouzil som mensiu, myslim 5 cm drenaznu trubku. Lepsie sa s tym robi. Mam len take male 6 m3 jazero. Tu hadicu som nasadil na hadicu na cerpadlo tak, ze som to utesnil geotextiliou, kedze vnutorny priemer drenazky je... celý příspěvek >
Uskladnění sekačky přes zimu, 25.10.2010
a co elektricka (Alko), moze premrznut v zahradnej chatke?
Kořenový filtr na 15m3, 22.10.2010
"...mi udělalo radost tak z hladiny jezírka odtékají veškeré nečistoty, listy a podobně, funguje to jako skimer "  v jednoduchosti je krasa
Kořenový filtr na 15m3, 14.10.2010
tu je adresa na ten test na stranu s nejakymi obrazkami
Bezne biofiltre, tie komercne vyrabane su na prevadzku aerobnu, prebieha tam oxidacia amoniaku a dusitanov, ak tam ide denitrifikacia, tak v o nic vacsej miere ako inde v jazierku. Dostatok kyslika potlaca denitrifikacne bakterie, resp. biochemia ide... celý příspěvek >
nespravne napisane... "problem s dusicnanmi." Problem to nie je, ibaze biofiltre s dusicnanmi v podstate nedokazu nic robit. Su super na premenu amoniaku, dusitanov... Denitrifikacia prebieha za uplne inych podmienok ako pracuju aerobne... celý příspěvek >
Kořenový filtr na 15m3, 13.10.2010
Korenova cisticka zmysel urcite ma. Rastliny dokazu viazat hlavne dusicnany, s ktorymi je problem v ostatnych typoch biofiltrov. Ale aj korenova cisticka vyzaduje istu eko rovnovahu. Ak by jej ucinok bol prilis velky, mohlo by dojst k velkemu... celý příspěvek >
Gazon - jesenné kosenie, 8.10.2010
Neviem aky je vplyv veku travniku,...ale cital som opacne rady predzimneho kosenia vseobecne. Cim najnizsi strih. Zabudnite, ze ak bude mat travnik o tri cm viac, ze vam nezamrzne. Spatna iluzia o izolacnej schopnosti travnika. Travnik vam v tuhej... celý příspěvek >
Zavarat ekonomicky, 8.10.2010
Pisete: Proto, chci li mít chuť vyváženou, zalévám vždy stejným množstvím láku. Je-li ve sklenici zeleniny míň a láku je pak pod okrajem jakoby málo, nedolévám, nýbrž naopak uberu. Cize najlepsie si spravit koncentrat, toho davat konstantne mnozstvo... celý příspěvek >
Zavarat ekonomicky, 8.10.2010
Da sa zmenit postup tak, ze davate zeleninu do poharov naplnenych uz do urcitej vysky nalevom. Takto tam zostane minimum vzduchu a i nahusto naplneny pohar zeleninou s relativne malym mnozstvom stavy zaruci dostatocnu stavnatost zeleniny.
Flekatý trávník, 7.10.2010
travu treba hnojit
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika