Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
výběr profi křovinořezu, 12.9.2008
Souhlasím s panem J.S., že MS 4510 je výkonově výš, oproti FS 400 od STIHLu, ovšem také má vyšší obsah motoru o cca 5ccm. Dle mých zkušeností se s Dolmarem může směle měřit. Po nasazení v obecních službách, kde jak známo projdou tyto stroje opravdu... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 11.9.2008
Velice se omlouvám, mám nyní opravdu velice mnoho práce a tak jsem trochu pozapoměl. Závit třech šroubů na upenění větráku je běžný metrický M4, závit klikové hřídele je M8x1. Nejsem si jist, zda máte již provedení setrvačníku se středovým nákružkem,... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 4.9.2008
Pro 71.186. MS 180 je běžný model, bez jakýchkoli vylepšení, zde dost popsaný. MS 180 C-BE je pila s rychlonapínáním řetězu, bez nářadí a zařízením pro ulehčení startování. Motor a vše ostatní je stejné. Pokud nespěcháte, opravdu bych si počkal na... celý příspěvek >
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 3.9.2008
Omlouvám se, máte pravdu s tím motorem do káry, upsal jsem se v typu. Přetěžovány zas tak moc nejsou, pokud se jedná o půjčovnu, neboť je tam časové omezení. Radek
Olej Stihl, 2.9.2008
Pane Rohanský, vyjetý olej na řetěz, ještě nemusí nutně znamenat špatný v benzínu. Podívejte se do motoru, po demontáži svíčky, jak vypadá dno pístu. Pokud je zde silná vrstva tmavého nánosu, byl dáván za A) špatný poměr, za B) nekvalitní olej. Slabě... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 2.9.2008
Díky za upozornění, za pár týdnů se mi to bude hodit, čekáme prvního vnuka :-) R.
Stihl 041AV, 2.9.2008
Závit poměřím zítra a pokusím se najít nějaký obrázek postavení kontaktů, ovšem po zvětšení vašeho je viditelně po kontaktech, minimálně pohyblivém. Oba musí být hladké! Ještě jedna podstatná, je vůle pohyblivého kontaktu na upevňovacím čepu? Nesmí... celý příspěvek >
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 2.9.2008
Ještě malou noticku. Zakladatel tématu požaduje dobré ovládání i pro ženu, což myslím SOLO splňuje více než dobře a námitka výměny oleje? Pokud má servisy tak blízko, je bezpředmětná. Zákazník má sekat a ne měnit olej! Jestli že sekačka vyžaduje... celý příspěvek >
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 2.9.2008
Moc se omlouvám, trochu jsem pozapoměl, nebyl to úmysl :-). Ještě drobná oprava, nikoli Radovan, ale Radek, děkuji. Motory Honda - od roku 2005 jsem prodal celkem 18 sekaček s motory Honda, do dnešního dne funguje 11 strojů. 6x kolaps motoru, po... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 2.9.2008
Zdravím, ad kabely - vysoké napětí, tento červený moc nedoporučuji, velký průřez lanka, menší izolační schopnost, nízká odolnost teplotám. ad kontakty - vzhledem ke stavu kontaktů, při bližším pohledu na fotku, doporučuji pokusit se sehnat kostku z... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008
Buny, urazit člověka jako vy snad ani nelze! Když vám okopíruji vámi napsaný text spolu s datumem a časem a vy se znovu, úplně od věci ptáte : nie nie pan Radek, nechapeme sa, prosim kde som konkretne pisal, ze faktura je dle něho bloček z pokladny... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 1.9.2008
Tak toto je stará mechanika! Cívka je pevná, ta se nenastavuje, nastavují se kladívka a to je podstatný problém. Mám spec. přípravek od STIHLu, to nejde nastavit pod setrvákem! Nastavuje se předzápal a to na těch šroubcích co drží desku na skříni a... celý příspěvek >
A tady něco k těm urážkám a napadání: xxx.xxx.176.185 (228), 30.8.2008 21:37 Radek, viete po nemecky alebo niekto v rodine? navstivte stranku vyrobcu a pozrite sa na oznacenie olejov... na stranke stihl.de nie je o oleji 1:50 ani slovko... ten... celý příspěvek >
Takže buny, tady je jedna kopie: xxx.xxx.176.185 (?), 31.8.2008 0:22 na co som vam stale neodpovedal? na vase urazky na mna, ci na co?  to co mate na fakture, tak to je jedno, nikdy sa vam nestalo, ze ste kupovali vosk na auto a na blocku... celý příspěvek >
Víte ono to je o něčem jiném, s tím odkazem, asi tam chyba byla, napsal jsem však, že kdo chtěl mohl si ho normálně okopírovat a kdo měl zájem, mohl se podívat a přečíst. Vy jste zájem neměl a to animaličký, musel by jste uznat, že pravda je i na... celý příspěvek >
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika