|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Nějak to zpunktujem, chtěl bych se na ně také podívat. Já jsem z vých. čech.
R. |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Ještě trošku odbočím, myslím, že bychom se měli poznat osobně. Máme si toho hodně co říct. Vrátím se ještě k jednomu videu na YOUTUBE, ten Wankel je ještě v chodu? Dost by mne zajímal, měl jsem ho v ruce jako novinku v roce 79!
Radek |  |
|  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Jasně výrobci, respektive dovozci to tak nazývají, spíše jsem chtěl trochu klepnout do monotónu. Víte kdo byl p. Křivka? Šéfkonstruktér JAWY a člověk, jehož jsem si nesmírně vážil a který mi hodně dal v oblasti 2T motorů. Brzo pochopil, že teorie mne... celý příspěvek > |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Ano takto vzato máte určitě pravdu, jenže pokud někdo tomuto zaplavení motoru říká kanály, pak pardon. To co vy nazýváte kanály, jsou tzv směrové přepážky a kanál je na každé straně jen jeden. Přepážky slouží k lepšímu nasměrování proudu směsy a... celý příspěvek > |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Pánové, souhlasím s J.S. ve výše uvedeném příspěvku, jen takovou drobnost. Prosím nehledejte nikdo v motorech pil rozdíl mezi 4 a 6 kanály, 4 kanálový motor jich má také 6, ovšem výfukový a ssací se neuvádějí. Podstatný rozdíl je, zda jsou dole u... celý příspěvek > |  | Motorová pila Husgvarna S180, 16.9.2008 Pardon, na směs jsem zabudol, to ten němec, tuším nějak od A mu říkají! Výrobcem doporučený je 1:25, pokud dáte kvalitnější olej, než M6A, stačí 1:33-40 bohatě. Kvalitní oleje API TC bych nedoporučoval, nevíte co je uvnitř motoru za nános karbonu!... celý příspěvek > |  | Snižování omezovacích zubů, 16.9.2008 Ahoj Stando, je to v podstatě jednoduché, originál kotouč na omezováky má brusnou část nikoli půlkulatou, ale šikmou, jako třeba břit dláta, úhel se dá upravit dle brusky, orovnávacím kamenem. Já to trošku vylepšil, starý kámen jsem vytvaroval do... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008 Je to možné, nejsem v přímém kontaktu již dva roky, za mne byl obchoďák. Pokud tedy je to ten samý.
Radek |  | Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008 To je to co jsem psal o fíglech profíků, jedním lehkým tahem srazit omezovák u nového řetězu, se dělá jen u měkkého dřeva! Rozdíl ve výškách je u levných řetězů. Je třeba mít "to v ruce" a brousit opravdu z lehka a do kulata - viz. níže... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008 Není třeba hned žhavit závit, klid, pokud napíšete " problém se zapékáním struny", myslíte tím CO? Já to beru tak, že zapékat se může něco co se TAVÍ. A babička taví ho... No nic to jen pro odlehčení. Okopíroval jsem přesně váš příspěvek a... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Husgvarna S180, 15.9.2008 Tohoto veterána uchovávejte jako zlatý pohár, to byla SUPERPILA! Odtrh jsem vždy, stejně jako u motocyklů dělal na cigaretový papírek a předstih, než najdu návod s daty, udělejte zhruba tak, že desku přitáhnete šroubky asi v půlce těch oválných... celý příspěvek > |  | Nova pila - nelze nastartovat, 15.9.2008 Jednoduchá rada, pila je dle vás nová, v záruce, předpokládám, že nebyla ještě seřízena, zajděte proto k prodejci a nechte seřídit po "záběhu"!
Radek |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008 No tak, to snad ne? Přečtěte si to po sobě znovu a pořádně : „ Dobrý den. Vážení, omlouvám se že vám znovu předkládám stejný problém se zapékáním struny, ale na internetu vyšel článek který jste údajně napsali vy," "To vypadá... celý příspěvek > |  | Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008 Drobná zásada, tradující se od začátku používání řetězů s hoblovacími zuby, omezováky snižovat od poloviny délky zubu hobl. a jak správně uvedl ARB i HH, ne od oka, ale dle měrky. Fígle těžařů, nejsou pro normální občasné řezání a menší obsahy pil,... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008 Pane 216.69, možná strkám ruku do ohně, nevím, nic necítím, ale pokud máte super monitor a počítač, pak asi máte pravdu. Na fotce s modrou strunou nevidím víc než šedavé flíčky! Nevím co myslíte tím strkáním hlavy do oprátky (neměl to být spíše... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|