Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 21.9.2008
Nemusí, je to změna vodícího článku, rozteč a další články jsou naprosto stejné. Pokud není řetězka po "smrti" :-). Radek
Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 21.9.2008
Přidám jen drobnost, kterou jsem zde již uvedl. Při použití 1,3 mm, můžete prodloužit životnost lišty v závěru, nasazením 1,5 mm řetězu. Začne li, vůlí lišty, pila podřezávat, je správný okamžik pro 1,5 mm. Nedoporučuji kdysi tak oblíbené sklepávání... celý příspěvek >
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 21.9.2008
Dík Arbe, zastávám názor, že člověk je odborníkem pět minut před smrtí a to v těžbě platí minimálně desetinásobně! Radek
Pro 183.111, nevím co si pod pojmem, který jsem zapoměl dát do uvozovek, předtavíte, já jsem v těžbě a servisu jen chvíli. Cca od 77 roku. Do dnes mám doma a funkční pilu s kterou jsem kdysi začínal. Stihl 051 elektronic. Radek
Ano HQ 357 je profi pila. Ovšem tazatel chce kácet a zpracovávat dub a buk, jak jsem pochopil z jeho dotazu, podobných roměrů. Smrk je měkké dřevo, relativní pravidelná koruna a mýtní těžba je úplně něco jiného, než výběr. Předpokládám také, že těžbu... celý příspěvek >
Dolmar MS 430 U - trava, burina, malinčie, a občas nálet?, 20.9.2008
Beru, ještě jsem uvažoval nad pilovým kotoučem, ovšem nevím jak jeto tady s krytem a nebo bobík, tedy osmizub, ty jsou v kat. uvedené. R.
Pila Stihl 211, 20.9.2008
Zdenku, garanční prohlídkou je pouze doseřízení po jakémsi záběhu, tj. po vyřezání několika nádrží, to nesmí být prováděno v dřevu o průměru stejném, nebo větším než délka lišty. Doporučuji vždy do půl délky lišty, pět nádrží a pak seřídit. Broušení... celý příspěvek >
Konkrétně jeden z prodejců na internetu, takto 430 presentuje. Samozřejmě neberu, popis " pro větší plochy" jako označení Profi, pokud však doma Dolmar stroj zařadí do lehké třídy, nepoužil bych ho ani na "větší plochu", říká mi... celý příspěvek >
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 20.9.2008
Co se týká HQ souhlasím. Jak daleko a jaký je u vás servis Dolmar a Stihl? Pokud blízko oba, pak vám nezávidím. Rozhodování jako hra na ruletě. V profi řadě vám dám ještě jednoho broučka, Solo. Je v podstatě totožný s Dolmarem. A teď babo raď. Ten... celý příspěvek >
Co se týká toho výkonu u 4010 se omlouvám přehlédl jsem se, což dnes, kdy to tu je jak v kostele o polednách (telefony, zvonek a to je první studený výkend!) se není čemu divit. Označení 330U pro Americký trh však neberu. Chcete mi říct, že Dolmar do... celý příspěvek >
Zdravím ve spolek. Nechci se v žádném případě dohadovat, ale J.S., některé vámi uváděné údaje se nezakládají na pravdě. KWF test D 4010, S 400/400K. Stroj A - deklarovaný výkon = 1,9, naměřený testem = 1,8 při 9000ot/min. Stroj B - deklarovaný = 1,9,... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 19.9.2008
Zatímní zkušenost s MS 211, bude bohatě stačit, na toto množství a hmotu přebohatě! Velkou neznámou však je AV systém. Jak dopadnou pružiny, až budete tlačit tupý řetěz do dřeva? Nevím. Naučíte li se dobře a včas brousit, myslím, že to bude pohoda.... celý příspěvek >
Dolmar MS 430 U - trava, burina, malinčie, a občas nálet?, 19.9.2008
Souhlasím, ale i nesouhlasím. Tato záležitost není o výkonu a životnosti.  Dolmar je především výrobce a obchodník, výroba je odvislá na prodeji a nikdo, tím spíš Němec, nečeká, že pokryje celý svět jednou řadou výrobků. Pokud označí nějaký... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 19.9.2008
Naprosto souhlasím, měl li bych si vybrat z těchto značek, pak volba je jednoznačná, Dolmar! Radek
Snižování omezovacích zubů, 19.9.2008
Zdravím vy dva antabus/autobusové, jak to popisuje Andy jsem to dělal u svých řetězů v době, kdy jsem měl jednu brusku. Jen bez té kontroly, oko vidí! Když vezmete omez. u nového, při kácení smrku, líznete ho z lehka, jste cca na 0,7 mm a jak to... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika