|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pila Stihl 211, 27.9.2008 To je právě ten háček, co mne vždy zarazí. Kovový karter a stáloto co nejmíň!? Jak může pila ve skříni z Mg stát co nejmíň? Tam je něco podivného. Sám o sobě je tento materiál drahý a pro to většina značek používá na levnější modely Al a určitě to... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 25.9.2008 Tím bych se ani nechlubil, svíčka do McCullocha u nás stojí 65,-Kč!
Radek |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 24.9.2008 Pánové a co zkusit kouknout na :
http://www.holder-gmbh.com/de/home/index.asp
a pak jim napsat!? Stačí jen použít vyhledávače. Během pár minut jsem našel na e-bay nabídku čerpadla hydrauliky.
Radek |  | elektrická řetězová pila, 23.9.2008 Bunny, už se přihlaste, tentokrát to bylo . Ani HQ a STIHL to podle mne nedělají dobře, toto je strategie vedoucí do pekel. HQ to navíc ještě vyšperkuje prodejem v Supermarketech, kde ani neupozorní kupujícího na jejich značkovou síť! Tento systém... celý příspěvek > |  | Výber motorovej píly, 23.9.2008 Jiří, za prvé přeji mnoho spokojených metrů paliva. K "testu" nemám co dodat, podívejte se na vlákno Dolmar, Jonsered,Husqvarna... ne Oleo-Mac. Tam jsou mé odpovědi na tyto tzv. "testy" všehotestovačů. Radši nám řekněte jak se vám... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 235 nebo H 137 e-series?, 23.9.2008 Víte já moc internetové obchody nemusím, už pro ty problémy co se tu dost často opakují. Nejde nastartovat, nevím jak tohle, jak nastavit tamto. Servis ponechávají vyloženě na volném výběru, jak potom chtějí řešit reklamace? Asi je neřeší! SOLO i... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 211, 23.9.2008 To je škoda, máte někdy docela dobré připomínky a příspěvky.
R. |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 23.9.2008 Jistě, Speciál je vlastně Nat. 91 s přídavkem. Kvalitní olej ve správném poměru. Není se čeho bát.
Radek |  | Husqvarna H 235 nebo H 137 e-series?, 23.9.2008 Dle firemních podkladů je 235 vybavena X-TORQ motorem, což je nižší spotřeba a emise, jinak se obě zdají téměř stejné, jen zase u 235 je vyšší obsah a výkon. Asi bych se přiklonil k ní. Výkon by měl rozhodnout. Jinak v cenové hladině do 6 tisíc není... celý příspěvek > |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 23.9.2008 Á tak to bude pravděpodobně náš Bunny, on nikdy neví zda se přihlásit či ne.
Radek |  |
|  | Lišty Oregon, 23.9.2008 Stando s tím kolečkem je to pravda, bohužel dodavatel nasadil takovou cenu u sady, že mi tu leží již tři roky a každý chce raději novou lištu.Téma mazání kolečka je u všech lišt mimo STIHL jasné, mazat buď při nalévání, nebo aspoň po denním řezání a... celý příspěvek > |  | Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 23.9.2008 Jo, jo je to tak, nedalo mi to a proštudoval jsem to celé a ještě test z 25.3.2001. Jednoznačně mi to z toho také vyplívá. Ten starý byl opravdu Test a dělaný nezávisle, testující z části chlapi z praxe (fi. Proles), stroje ve velké škále atd.
S tím... celý příspěvek > |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 23.9.2008 J.P. K tomu v podstatě není co dodat, řekl jste v kostce vše. Jen něco drobného. Karburátory Walbro používají oba dodnes a ne jen na pilách. HQ 357 a 359 je mají i nyní (W. HDA). Pohled z vlastní zkušenosti je to nejlepší co tazatelé mohou dostat,... celý příspěvek > |  | Výber motorovej píly, 23.9.2008 Jiří, ECHO je v podstatě tady několikrát propraná a Romy proslavená Čínská "HQ 395 XP, Stihl440". Kovový vypínač, tahací ovládání sytiče, knoflíková pojistka poloplynu atd.. Je to vlastně taková HQ 180, ale oplastovaná a cenu na ní má jen... celý příspěvek > |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 23.9.2008 Pane 94.242. Nevím u koho máte konkrétně na mysli, osobně HQ 365 považuji za to nejlépe povedené. HQ 372 již tak dobrá, dle mých zkušeností není. Ne konstrukcí, ale kvalitou. Je dost citlivá na údržbu, nemá moc ráda dřevaře "raubíře" a při... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|