Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 12.11.2008
Máte samozřejmě velký kus pravdy, ale tak jednoduché to zase není. Jde-li o peníze, je to tak trochu souboj nervů a nikdo v zásadě nechce ustoupit. Jenže pravda je jen jedna a pokoušet hada bosou nohou se nemusí vyplatit. Kupříkladu zadření motoru je... celý příspěvek >
pila Stihl, 12.11.2008
Zdravím Andreji, pozor to nemusí být ono, toto se mi osvědčilo při zhášení v poloze " na pravém", tuším, uchu! Ten "odborářský " komplex bych hledal jinde. To, že pila šlapala v dílně, se nedivím, to je jejich oblíbené. Cítí... celý příspěvek >
pila Stihl, 12.11.2008
Už mi svitlo, tak až příště budete mít zase tento problém, namontujte lehčí pal. filtr a bude po problému. Hadička se prostě zalamuje, má tenčí stěnu a neudrží těžký filtr! Již jsem to řešil. Náhrada od Oregonu to vyřešila! Radek
Motorová pila Oleo-mac, 12.11.2008
Martine, já jsem to pochopil. Opravdu je to o lidech a dokazuje to i to prohlášení jiného servisu. Nedá se to zkazit? Ale dá a jak snadno, stačí nenechat dokonale prohřát motor, zapomenout vyčistit vzduch. filtr a je další hromada důvodů. Jen... celý příspěvek >
Motorová pila do 8000,-, 12.11.2008
Já bych byl jen trochu skromější s tou poruchovostí. Až budou zkušenosti ze servisu, pak je možné hodnotit. Viz M a OM! Tam to je podobné. Radek
pila Stihl, 12.11.2008
Dobrá Jiří a co řeknete na fakt, že i některé MS 440 mají neregulovatelná čerpadla a jak je zajištěno dostatečné mazání u delších lišt? Prostě a jednouše je výrobcem čerpadlo nastaveno na maximum. Mohu doložit stejně jako vy si můžete dohledat v... celý příspěvek >
pila Stihl, 12.11.2008
Tak pokud je to takto, viděl bych to na MS 280i x MS 260. MS 280i je nová konstrukce, přidané jiné zapalování a vstřikování paliva do karburátoru, pružiny na AV systému a to, že nemá nastavitelné ol. čerpadlo vůbec neřeším, protože i u nastavitelného... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 12.11.2008
Láďo, často ne, ale stačí třeba doma divočejší pes, který nesnáší pilu, kouše do rukojeti a je to v háji. Spadlý strom na pilu a zase je fuč. Přejetá traktorem.Spatně uložená v autě, či na traktoru, kdy rukojeť dře o hranu. Někdo řekne, že se to... celý příspěvek >
motor. pila - vyhrivane rukojeti H 357 XPG, 12.11.2008
Zdravím Láďo, el. vyhřívání není jen pro profíky, sestává z cívky uložené pod setrvačníkem, na karteru a druhého magnetu na vnitřku setrvačníku. Všichni slušní výrobci mají vypínač a toto jde vypnout. Má to jen drobnou vadu na kráse. Vše je O.K. do... celý příspěvek >
stihl ms 260 pro, 12.11.2008
Pro 223.252 : jo jo, už jsem se k tomu taky dopracoval :-). Je tam však i poznámka, že je to MS 260 s vylepšením pro arboristy. Pro HH: máte pravdu, na té fotce mne zaráží, v případě osazení KATem, chybějící, vylisovaný znak KAT, který je na STIHL... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 12.11.2008
Nevím jak dlouho jste vy zaměstnancem M., ale já jsem jezdil do Mnichovic v době kdy už to tu bylo vše jasné, rozdané a tam se ještě prodávalo v buňkách a na díly jsme čekali měsíc, než dojdou z Itálie. To ostatně dnes občas také a dodací lhůty dílů,... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 11.11.2008
No nasadili jste mi do hlavy pořádného brouka a tak jsem trošku pátral, myslím, že konkurence to tady je a ne jen pořádná! Slovinec je sice pěkný, ale toho jsem viděl in natura a vůbec mne nepřesvědčil, to mi můžete věřit! Ale ještě mne čeká jeden... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 11.11.2008
Vážení, většina zná můj názor na M. a O.M., ale tentokrát se i já přidám na jejich stranu. Docela rád bych si přečetl návod od pána, který tvrdí, že v M. nastaví pilu tak, že se do roka zadře!? Tak to je opravdu kouzelník, ten mechanik u M. To je... celý příspěvek >
pila Stihl, 11.11.2008
Já již nemám co dodat, opravdu perfektní rozbor od J.S., jen s tou stabilitou volnoběhu bych to tak jednoznačně neviděl a ty průměry stromů také nejsou hraniční. Kácí mi tu několik dřevařů statečně i větší a v mýťáku! Lišta 45 cm, jedna už dosloužila... celý příspěvek >
stihl ms 260 pro, 11.11.2008
Ta fotka zas tolik nevypovídá, ale tohle by KAT mohl být. Vyhřívání přední rukojeti tam určitě není, protože tato je plastová, na vyhřívání se používá vždy pouze hliníková! Podle part listu, však může být vyhřívaná jen zadní a karburátor.  Tan... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika