Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008
Díky Karle, já mám přímé zastoupení Oregonu, takže ty letáky držím v ruce. Po tom co napsal J.S. v jiném vláknu už vím kde skončili mé odkazy! Radek
Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 26.8.2008
Čistič brzd ve spreji je dost silný odmašťovač a používám ho k odmaštění kužele kliky před montáží setrvačníku, filtr jsem s ním ještě nezkoušel, je pravda, že při nedostatku času jím nahradím ultrazvuk a propláchnu s ním karburátor.:-) Radek
Dolmar a Metaltec, 26.8.2008
Tak mi dejte ten odkaz, docela mne to zajímá. Prolong je sice evidentně svinstvo, ale zase mám jasné důkazy, že funguje! JCB bagr jel bez oleje s Prolongem ještě dva kilometry a nezadřel se! Po demontáži zbytku vany bylo vše O.K.. Radek. Dík
Karle, zatím jsem nevyskoušel broušení pilníkem, vždy řetěz po otupení vyměním a doma přejedu na brusce. Když to ale vezmete logicky, pilník dá úhel čela zpět na 60, možná opravdu menší průměr, ale ve vodítku, by to dal. Musel bych si to... celý příspěvek >
Mám na vás jednu velkou prosbu! Již nikdy zde nepište o vzdělání, nebo odbornosti "lidí od malé mechanizace". Děkuji. Živím se touto mechanizací od roku 77 a dost mne to uráží, když někdo napíše takové věci. Buďte konkrétní a všichni ostatní také. Za... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 26.8.2008
Nejen u Dolmara, ale u všech. Ojnice na klice má také axiální vůli již od začátku. Proto jsou dosedací plochy pro gufera tak široké. Kuličková ložiska kliky se dávají zásadně v provedení C3 a kdo má možnost se podívat do tabulek třeba SKF, zjistí i... celý příspěvek >
Ještě malá technická pro pana 44.138. Některé firmy mají skutečně v návodu uvedeno - na čištění vzduchového filtru nepoužívat benzín! J.S. má pravdu! Radek
Ale no tak, nestřílejte po sobě, prosím. Pokud jsou filtry určeny k naolejování, existuje specielní olej. Používám k tomu pro Enduro/ Cross. Pilové filtry se mají hlavně odmastit, protože ta zátěž oleje při provozu je velká. Mastnota na sebe váže... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 26.8.2008
I tak děkuji a souhlasím s Gl. A beru zpět své předchozí narážky na vaše vedení chatu: Radek
Dolmar a Metaltec 1, 26.8.2008
Pane J.S., mohu poprosit o o dkaz na Metaltec, v tom blázinci (ochladilo se), ho nějak nestíhám dohledat. Děkuji. Radek
Dolmar PS33, 26.8.2008
Naprosto souhlasím, kdo poznal vůli u pil s klikou uloženou na jehlách, je úplně v klidu. U radiální vůle, jak posal pan J.S., je třeba zjistit kde je a pokud se pohybuje klika s ložiskem v karteru, začít uvažovat o nové pile a většinou vlastní... celý příspěvek >
Moc to s tím benzínem nepřehánět! Lepší je vlahá jarová voda, tak do 40 stupňů, potom propláchnout v čisté vodě a vyfoukat aspoň tou pumpičkou a nechat uschnout. Rounové fitry po benzínové lázni ztrácejí rouno, textilní řídnou a materiál tuhne. Časem... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 26.8.2008
Zdravím všechny, neměl bych to říkat, ale zkouším celá léta ostrost tak, že ukazovákem sahnu opatrně na břit a musí "lepit", je to jen takový lehounký dotyk. Jako na lepící pásku. Jinak celé čelo musí mít plný profil, při pohledu ze předu.... celý příspěvek >
Netupí se to nijak víc než původní břit, je to změna geometrie a řeknu teď kacířskou věc. Nikde prosím nezveřejňovat! Brousím úhlem 55 stupňů už několik let, po zapomenutém nastavení brusky od omezovacích zubů. Kotouče totiž dělám obrusovým kamenem... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000, filtrace nasavani a cisteni rounoveho filtru, 25.8.2008
Karle, myslím, tedy jsem :-), ale vážně, máte jeden podstatný problém. Moc čtete návod a nesoustředíte se na řezání. Tam číhá daleko více nebezpečí! Pozor na to. Moc snahy někdy dost škodí. Přeji příjemnou práci. Radek
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika