Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
S tím nelze než souhlasit, ovšem jak bude gufero pouštět ven olej, když nasává dovnitř. Fyzika pane H. Vám se už taky stalo, že jste vydechl a zároveň nadechl? Přetlak ve skříni, uzavře fungující gufero těsně kolem kliky, měkčí pružinka ho může při... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 27.8.2008
Andy, dobře fikané, kolik stojí použití patentu? Teď jsem to vyzkoušel u STIHL 017 a jde to super! Radek
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 27.8.2008
Tak, tak a stejně tak i s jednostranně ztupenýmy zuby. Ne, že "to ještě dořežu" a pak to nabrousím! Vyměnit, nebo nabrousit hned! Ostrá strana táhne řetěz za "sebou" a nadměrně opotřebovává styčnou plochu po své straně. Výšku... celý příspěvek >
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
Zdravím 44.138. To myslíte vážně, nebo jen jako vtip? Kterým směrem se rozevírá těsnící břit gufera? Kde je přítlačná pružinka? Proč se motory zkouší přetlakem na těsnost? Doufám, že toto již od vás více nezazní!  Pokud havarovalo gufero, byl by... celý příspěvek >
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008
Radši toho nechme, nebo si ti kluci tady budou myslet, že jsme dva dědci nad hrobem! Radek
Pane Kohoutek to jsme dva, zdraví je po těch letech v háji, konto pro zasmání a důchod? Ještě chvíli a budem zas říkat daleko! Nedávno se člověk utěšoval, že už to není tak moc, dnes se to posunulo, naštěstí s věkem jenže pokud budou ti mladí takhle... celý příspěvek >
Chytrý Gl., trochu jsem maloval a taky mi to tak vyšlo, už mi to z hlavy moc nemyslí, musím si pomoct! Radek
Dolmar PS33, 26.8.2008
Chlapci chyba je ten vztek, vlastnost je klid!
Dolmar a Metaltec, 26.8.2008
Děkuji a odteď už jen z tohoto nicku. Radek
Dolmar PS33, 26.8.2008
Máte spec. držák ojnice, než se mi dostal do rukou, pral jsem se léta s jehlami a přiznám se občas jsem to musel dělat ve velké krabici! Vztek je špatný pomocník! Radek
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
Všiml jsem si ještě drobného detailu, který uvádíte (plný plyn jsem samozřejmě neměl) a kde myslíte, že se vzal ten olej? Nic nereklamujte, dejte motoru co potřebuje a bude klid. Vy ho totiž trápíte a nedovolíte mu spálit všechno palivo! Zaděláváte... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 26.8.2008
Dobrá, dobrá, nebyl to oheň na střeše, naopak psal jsem, že myslím se tím nedá nic skazit. Čekal jsem odezvu, vzal jsem v potaz zprávu o odstřelení ze strany servru a pak jsem znovu poprosil. Nic. Myslel jsem, že to je ta j.. Beru zpět a odvolávám co... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 26.8.2008
Pro H. Některé modely HQ hobby řady jsou volné takto z výroby. Ložisko stáhnete rukou! Nové se dá nasadit po schlazení kliky! Radek
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
Libore, nemáte poblíž známého autoopraváře, který používá těsnící pastu na výfuky? Pokud ano, demontujte ho, přetěsněte pastou všechny kontaktní plochy a bude pokoj. Je to spotřebák a tak se tam s tím moc nemažou. Přesnost obrobku není zase taková... celý příspěvek >
Karle, ta má plamenná řeč nebyla pro vás, ale pro 227.66, nějak divně ty příspěvky skáčou!? Radek
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika