|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Pane anonym, dal jsem odkaz a jak se to tu projeví, není moje věc. Nejsem bodkár, ani IT technik, jsem opravář a dřevař. Kdo měl zájem zkopíroval si to a otevřel důkaz odlišnosti od vašich dat! Olej HP má samostatný list a HP ultra taktéž. ... celý příspěvek > |  | lehká pila, 30.8.2008 Osobně se s Dolmarem 221 TH neznám, ale dle technických dat (vidíte kam mne J.S. dostal?), myslím, že bude spíš takovou sadařskou pilou. Výkon není moc velký a váha ji předurčuje na dlouhodobou práci s rukama nahoře. Akupilu, bych za pilu moc nebral,... celý příspěvek > |  |
|  | Olej Stihl, 30.8.2008 Omlouvám se zakladateli tématu, myslel jsem, že vás zajímá to co je na našich trzích a za to, že mám jiný internet, mám totiž v druhém okně otevřený ten odkaz a funguje. 176.185 je zřejmně jediný "pomazaný" a tak končím se svými radami a... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 Máte svůj rozum a nedá vám to, aby jste si neprosadil svoji pravdu! Nikde jsem nenapsal "cirkulare vyhodiť!".To co tárate je nesmysl! Povězte celému světu, že je vše špatně. Stále drčíte jedno, jako kolovrátek! Nikde jsem nenapsal, že někdo... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 30.8.2008 Pánové, je to jeden z nejkvalitnějších dvoutaktních olejů na našem i vašem trhu, odkaz - http://www.stihl.cz/navi/ostatni/files/olej_stihl.pdf. Rozpouštění karbonů je skutečné, takže přechod z méně kvalitních olejů po delší době provozu... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 Dobrá, ten příklad (16m klády na zahradě)je extrém, ale kdo má vyzkoušeny všechny varianty, ví o čem mluvím! Ten nápad tahat cirkuli do lesa však není nový a pokud problematiku lesního provozu jen trochu znáte, budete vědět co je procesor! Je to... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 Není na tom nic extremního, dřevo řežu na zemi a nejradši v hráni. Tupým řetězem a slabou pilou opravdu nepřeříznete 10 cm kuláček dříve než cirkulí, to je pravda.
Radek |  | Aj motorovka aj cirkulár, 30.8.2008 Ona taky bývalá norma pro palivové dřevo říkala jasně : průměr nad 30 cm je nutno rozštípnout. Takto dodávám vždy a už jsou lidé naučeni na štípané. To co popsal J.S., to je prořez stromů, taky nejde s cirkulou. Pro přípravu paliva je tato kombinace,... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 29.8.2008 Není důvod házet vinu na vás, ale ty příklady co jsem uvedl, nejsou tak extrémní. Té metrovice jsem si nevšiml, ale není to argument pro prosazování cirkule! Vsadím se s vámi o co chcete, že stejné dřevo pořežu rychleji s el. pilou, než vy cirkulí!... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 29.8.2008 Zdravím, nevím jak vy 176.96, ale já bych cirkuli nechtěl tahat na zahradu, kde mám složených 20m3 kulatiny. Zvedat 1/2m3, 16 metrů dlouhé klády do kolíbky a posunovat je! Každá pila má své dřevo, stejně jako každá pila má svého zákazníka.... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 28.8.2008 Souhlasím s Gl. a v případě blízkého, seriozního servisu (může být i Makita), se přikláním k Dolmaru.
Radek |  | Vykonna a robustni sekacka, 27.8.2008 Uveďte výměru sečené plochy, rovinnatost a travní, případně náletový porost. Rider je něco jiného kontrukčně, proto může mít delší nůž. Myslím, že dát vám sekačku s úsekem 60 cm, hned by jste přišel na to proč se nedělají :-).
Radek |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 No jsou dovolené, možná, že letěl shánět tu pastu na výfuky. Taky je možné, že se zasekl na louce, při plném plynu a teď se ozve, až mu dojde benzín.
R. |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Chlapi, neřešte už ta gufera a podívejte se na p. J.S. a mne 26.8. 21,19 a 22,31. To jsou možné příčiny! Gufera se vždy projeví na chodu motoru! Ten poměr míchání je taky dost "karbonózní".
Radek |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Stává se mi také, že za studena jsou obě zkoušky O.K. a po ohřátí, pouští gufero tam i zpět! Ale to je už o guferu a je na výměnu! Samozřejmě se to projevuje na chodu motoru.
Radek |  |
 |
|
|
|