|
Příspěvky uživatele - 220.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mrazík, 7.5.2011 Paľo, ta krásnoplodka už měla listy 5cm, přes zimu nevymrzla - teď jí zmrzly listy do černa, odnesla to nejvíc ze všech okrasných keřů... Lída |  | Asi pomrzlý Javor a Magnolie nebo nějaká choroba, 7.5.2011 Mráz, můj javor to spálilo také :-((( Lída. |  |
|  | Nevíte, co je to za rostlinu?, 6.5.2011 Je to zvonek Campanula portenschlagiana, ten závěs by se mu líbil, dělá převisy. Snese slunce i polostín, chce čerstvý vlhčí vzduch, nejlépe by se mu líbilo někde na terase (pokud máte možnost). Jak bylo psáno zalévat, ale nepřelévat. Zimu mi venku... celý příspěvek > |  | Jakou popínavku na pergolu?, 6.5.2011 Na zahrádce ho nemám, ale má ho má dobrá kamarádka právě také na pergole kvůli zastínění a chválí si ho. Nejvíc se jí líbilo, že pergolu rychle porostlo. Vůni a nepořádek nevím (ale ten je při odkvétání běžný - třeba taková sakura). Vzhledově je... celý příspěvek > |  | Jakou popínavku na pergolu?, 6.5.2011 Na zahrádce ho nemám, ale má ho má dobrá kamarádka právě také na pergole kvůli zastínění a chválí si ho. Nejvíc se jí líbilo, že pergolu rychle porostlo. Vůni a nepořádek nevím (ale ten je při odkvétání běžný - třeba taková sakura). Vzhledově je... celý příspěvek > |  | Zničí dnešní počasí úrodu?, 6.5.2011 Dnešní rekapitulace HK, zahrádka v osadě - ořech, réva kaput, angrešt 50%, jahody + brambory přes přikrytí připálené, jinak ovoce OK. Horší je to v okrasné části - tak napolovic připálené rhododendrony, wistárie, trubače, gingko, ruj, pierisy,... celý příspěvek > |  | Mrazík, 6.5.2011 Kuky, že vy máte zahradu ve městě u baráku? Jsem také v HK, ale mám zahrádku za městem... Když jste psal, že máte +1°C, u nás bylo -3°C. Teď je u nás réva pomrzlá komplet, brambory černé, jahody a angrešt tak z poloviny. Ostatní ovocné snad... celý příspěvek > |  | Kdy preventívní postřik rajčat?, 5.5.2011 Proboha kolikrát je chcete stříkat?? To si je pak můžete x krát stříkaná koupit... Dva postřiky musí stačit na celou sezónu... Lída |  | Jakou popínavku na pergolu?, 5.5.2011  Asi bych volila opletku (rdesno) = Fallopia aubertii. Rychle roste, dělá hustý porost a není to takový "strom" jako třeba wistárie nebo trubač. Kvete, ale to kvetou všechny rostliny, i břečťan, jen některé mají květy nenápadné. Je... celý příspěvek > |  | Angrešt, 5.5.2011 Když pokvete, tak bude mít plody - nástup do plodnosti se nijak nereguluje. Jak se stříhá keř, vám musí poradit jiní, já mám zkušenosti jen se stromkovým.Tam se zapěstuje korunka, zkracují se nové přírůstky a pak se staré větve postupně nahrazují... celý příspěvek > |  |
|  | Ucvaknuté kedlubny, 5.5.2011 Osenice? |  | Poznáte?, 5.5.2011 Má ji v nabídce zahradnictví Šíblová a Droždín. Lída |  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 5.5.2011 Je to vlnovník, já ho měla loni (první rok po výsadbě) na Armidě, ale nestříkala jsem, letos (zatím) není ani ďobka... Lída |  | Ještě jednou gladioly a jejich moření a pěstování, 4.5.2011 Nemám pro ně tolik místa... Řádky dávám od sebe tak 20cm (ale je fakt, že je doporučováno kvůli proudění vzduchu 30cm), v řádcích podle velikostí hlíz tak asi 12-15cm. Třásněnky jsem měla jeden rok, a když jsem to zjistila, bylo na stříkání už pozdě.... celý příspěvek > |  | Neznámé rostliny, 4.5.2011 Ten váš je Tulipa tarda - má bílé špičky okvětních lístků, T.urumiensis je má celé žluté. Lída |  |
 |
|
|
|