|
Svestka - zahadne tecky na listech, 5.6.2011 Podle Agromanuálu postřik Magus 200SC 0,06%, OL 28dní. Lída |
 |
Olivovník - vadnutí listů, 3.6.2011 Dobrý den,
asi před 3 měsíci jsem si pořídil olivovník v květináči. Když začalo být teplo, tak jsem ho dal ven na slunné místo. Nové listy však začaly vadnout. Domnívám se, že zálivku má dostatečnou. Čím by to tedy mohlo být způsobeno? Naopak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak řízkovat růže, 2.6.2011 Zadejte si tady na stránce vlevo do vyhledávání "řízkování růží", vyjedou vám všechny diskuze zde, které se toho týkají. Je zbytečné psát zas vše znovu. Lída |
 |
Co je to za keř?, 2.6.2011 Máte pravdu. Je to Kerria japonica "variegata". Lída |
 |
Smáčedlo, 1.6.2011 Problém se smáčedly je v jejich pH. Saponáty pro domácnost obsahují obvykle směs kationtů a aniontů povrchově aktivních látek. Speciální smáčedla do postřiků (např Brek thru S240, Rollvet) je čistě neionogení koncentrát povrchově aktivní látky (cca... celý příspěvek > |
 |
Avokádo a jeho pěstování, 1.6.2011 dobry den asi jste nečetl na co sem se ptal tak pokud potrebuju poradit tak chci poradit a ne ze mne tu nekdo bude psat ze komu nepadaj listy a komu jo ptam se na pričinu padani a osichani listu predem dekuji |
 |
Okrasné stromky, 30.5.2011 Okrasné javory - nižší odrůdy, pak jsou okrasné vrby, různé jehličnany (třeba modřín) a listnaté keře (např. skalníky, gingko), které jsou roubované na kmínek o různé výšce... Cena se většinou pohybuje kolem 500,-/ks. Lída |
 |
Sázení stromků v červnu, 30.5.2011 Počkala bych na podzim, stromky si pak v klidu během zimy pěkně zakoření. Lída |
 |
Jak se nazývá tato květina?, 30.5.2011 Okrasný tabák existuje v nízké i vysoké variantě, záleží, který máte. Lída |
 |
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 29.5.2011 Také zdravím, paní Marie - díky, hlavně, že už víte, jak mu říkat :-))) Lída. |
 |
|
 |
Kalina - choroba nebo škůdce?, 28.5.2011 Na obrázku 4+5 jsou puklice, na ně se musí stříkat opakovaně. Lída |
 |
Frézie, 28.5.2011 Asi mají v truhlíku málo živin nebo prostoru - na zahoně narostou velké cibule. Lída |
 |
Kdy se mohou sázet thůje?, 28.5.2011 Souhlasím s Marií. Z kontejnerů lze sázet kdykoliv s výjimkou letních pařáků, prostokořené jen zjara a na podzim. Lída |
 |
Clematis kvetoucí na jaře, 28.5.2011 Clematis montana (var. rubens?) Lída |
 |
Usychající listy a větvičky, 28.5.2011 Připadá mi to jako moniliový úžeh :-((( Lída |
 |