|
Příspěvky uživatele - 94.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název rostliny, 30.4.2011 Pravděpodobně Peperomia caperata "Schumi Red" - pepřinec. Elena |  | Zná někdo rostlinu?, 30.4.2011 Orlíček - Aquilegia - trvalka - máte krásnou barvu. Elena |  |
|  | Síran amonný - výborný pomocník proti chloróze, 29.4.2011 Prosím, můžete mi někdo poradit? Dotaz možná trochu mimo. Máme třešeň asi 15-ti letou, již vloni byla půlka stromu zhruba od července jakoby s chlorozou, nyní zase půl stromu v poho, půl s malými, řídkými listy a podstatně světlejšími, kvetla na... celý příspěvek > |  | Svilušky na paprikách, 29.4.2011 Ve skleníku mám dobré zkušenosti s omithe a dravými roztoči od Biocont. Nissorun neznám. Elena |  | Slimáci, 28.4.2011 Nám se domečkoví šneci dali do zbytku (co nevymrzlo) chryzantém . Zatím jsem je vždycky chválila, že nejsou tak nebezpeční. Malí černí slimáci stačili zlikvidovat 3 brokolice pod netkanou než jsem na ně přišla. Mrchy. Boj začíná. Elena |  | Choroba hrušně, 28.4.2011 Měli jsme to na jedné mladé hrušni také, jen v místě, kde měl pokračovat teminál, po rozříznutí mi to připadalo jako nějaká "hálka" - taková jaké se dělávají na jehličnatých stromech jako výrůstek. Elena |  | Neznámá, 27.4.2011 Dobrý den, pane Jančo, co takhle Eranthemum pulchellum nebo něco z paznehtníkovitých? Vstřícné listy mají, velké taky..., nemohl jste jej na svých cestách někde potkat? Elena |  | Neznámá, 26.4.2011 No jo, ale nemají honzíci vstřícné listy? Elena |  | Rajčata - poradíte?, 21.4.2011 Nebojte, ony narostou. |  | Kdo vyhrabuje hlínu z květináče, 18.4.2011 Myška hrabalka. Loni nám to dělala ve velkém květníku s oleandrem v garáži. Elena |  |
|  | Prosim o identifikaci teto rostlinky, 17.4.2011 Podle mne má pan Josef pravdu, i na výstavě odch. v Brně byla k vidění, měla jsem ji doma, zahubila, mám jen zelenou frormu, tato by mohla být Haemaria discolor var. rubrovenia. Elena |  | Monilióza, 14.4.2011 Děkuji za upřesňující informace. Na jabloních jsem zamýšlela proto, že Kalvil bílý a Šampaňská reneta jsou na moniliovou (?) hnilobu docela náchylní - jablka bez poškození nebo strupovitosti a přesto již na stromě zahnívají. Těch Šampaňských zůstane... celý příspěvek > |  | Monilióza, 13.4.2011 Konečně. Díky, pane Vinšálku, za info, který z přípravků je vhodný proti moniliové hnilobě plodů. Na všech diskuzích zde zatím bylo jen nakousnuto otázkou a bohužel nedopovězeno. Já loni stříkala Horizon i na plůdky, ale hniloba byla (na dvou... celý příspěvek > |  | Hrušeň roubovaná na jabloni, 11.4.2011 O naroubování hrušně na jabloni tu tuším že loni proběhla docela obsáhlá diskuze, podařilo se některým omylem, i tam, kde v počátcích vypadalo, že v poho, později došlo k uschnutí nebo upadení roubu. S kdouloní netuším. Elena |  | Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 11.4.2011 Nejsou tam čírou náhodou třásněnky? Elena |  |
 |
|
|
|