|
Příspěvky uživatele - 239.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Al-Ko sekačka, 23.7.2007 Právě že alko na těch zadních kolech pohon má... |  | Al-Ko sekačka, 23.7.2007 Ještě tady koukám na Partner BM553 CME, který má taky sečení se sběrem, boční výhoz a mulčování, tedy něco jako Al-Ko ale navíc má el. startér, který by určitě ocenila žena. Co vybrat? Al-KO s Hondou, Hondu HRZ nebo Partner?Díky za jakoukoliv radu a... celý příspěvek > |  |
|  | Al-Ko sekačka, 23.7.2007 Díky, ještě mi tady nabízejí Hondu HRZ 536 C1 TDE A. Je za 18000 s mulčovací sadou (je to nějaká "akce"). Má to cenu si na tutuo sekačku připlatit? Mám strach z těch natáčecích koleček, na druhou stranu to ale má 3 rychlosti pojezdu.Al-Ko má zas... celý příspěvek > |  | Al-Ko sekačka, 20.7.2007 Omlouvám se není to Powerline 5200 BG ale BR... |  | Al-Ko sekačka, 20.7.2007 Dobrý den, chystám se koupit sekačku (na 2-2500 m2) a vzhledem k omezenému rozpočtu jsem si vyhlédl Al-Ko buď Powerline 5200 BG s Brigsem DOV (?snad) nebo COmfort 520 BRH s Hondou CGV160. Výkonově jsou o 0,3 PS stejné. Doporučujete spíš B&S nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|