|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010  Nevím kolik toho víte uživateli o mazivech, ale o převodovkách křovinořezů moc ne. Na přiloženém obr. je jasné, že zakrytá ložiska jsou použita, ale ne všechna. Takže je jasné, že Váš poslední argument, že na ložisko se mazací tuk nedostane je... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010 Díky, myslím si, že se na to díváte, nebo srovnáváte s něčím jiným. Šarlatánství je např. léčení pokusem/metodou, která není z pohledu lékařské medicíny až vůbec přípustná a takový pokus resp. nějaký léčitel slibuje nemocnému uzdravení, či zlepšení... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010 Zkusím to, chtěl jsem už dříve, ale popravdě zapoměl jsem, byly jiné události, které prostě měly větší váhu. Ale já to mám jednoduché, jeden strom je snadné zkusit osázet česnekem. Ještě musím zavolat kamarádovi, kolik jedinců tam má být. |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 No právě, na tu hračku můžete použít mazací tuk, který je už na vyšší otáčky méně vhodný. Proč Vám mám psát jaký tuk použít, přece Vy to sám víte nejlépe :)). Už jste se konečně dověděl, jaké otáčky mají křovinořezy ne vyžínače, které jsou i s výkony... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010 Samozřejmě, měli jsme 2 stromy, teď zůstal jeden, neboť ten jeden asi před 2 roky po zimě neobrazil. V rodině máme i více stromů, ale ne žádné velké množství, cca do 5 ks. Vždy se kadeřavost ošetřovala chemicky a použitých přípravků bylo několik, dle... celý příspěvek > |  | Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 8.7.2010 No, pokud motor vypouští z výfuku obláčky kouře, tak dochází k nedostatečnému zapálení směsi. Svíčku jste ověřil, potom to může být nízkou kompresí(nejen přidření, ale také zahlcení motoru palivem).Samozřejmě neznám celkový stav přístroje, ale zkuste... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Víte v čem je problém? Vy jste do diskuze vstoupil po tom, kdy jsem reagoval na to, že mazací tuk na homokinetické klouby není vhodný pro převodovku úhlového převodu. Těchto tuků je více druhů a různého složení, ale hlavně se diametrálně liší v tom,... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010 Kolik času a peněz jste dala do postřiků - uvádíte 3x za rok, které vlastně stejně nezabraly?? Jen si dejte, chemie není nikdy dost. Však je to možné slyšet stále častěji, zeleninu si koupím a kašlu na zahrádku. Jenže když si zjistíte, co je to za... celý příspěvek > |  | Sekačka na 300 m2, 8.7.2010 Máme jen celkem asi 1000 m2 cca 100x10m a spotřebuji na to celou nádrž. Vy na 1 km2 zahrady, což je 1km x 1km spotřebujete ještě méně, asi proto se ta sekačka jmenuje Raptor. |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010  Ale pozor, já uvádím dodržovat návody, prodejci zejména dříve, když se s tím začínalo mnohé neznali a nyní se to zase týká prodejců, kteří prodávají zejména přes internet a jsou i výjimky v klasických obchodech. Přesto se v drtivé většině setkáte s... celý příspěvek > |  |
|  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010  Jestli se ptáte na rozdíl v otáčkách 1200 a cca 13000/min, asi fakt zůstaňte pověrčivý. Ložiska, stejně tak převody jsou zatíženy vysokými otáčkami a musí být mazány. U ložiska je oddělení mazacího tuku méně nebezpečné, než u odkrytého rotujícího... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010  Popis:
Madit LT 2M(už se nevyrábí) je víceúčelové automobilové mazivo speciálně určené na mazání homokinetických kloubů, které jsou vystavené těžkým podmínkám mezného tření a nárazům ze střídavého zatížení.
LT2M je alternatívním mazivem za... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010 Já Vám to neberu, ale ani to nedoporučuji. To stejné je u olejů do 2 T, sekaček. Já na to mám takový názor, který jsem si u lidí, kteří to znají ověřil, že to stejné není. Ale nikoho nepřesvědčuji, pokud několik desítek Kč potěší a dotyčnému hlavně... celý příspěvek > |  | Křovinořez Rigid RPB 4342 B - jsou zkušenosti?, 7.7.2010 Proklikal jste se sice až ke zdroji, přesto Vám to nestačí, abyste pochopil, že se jedná o přebraná jablka v košíku a jen se čeká na toho, který to nepozná. Nebudu to hodnotit, neboť nemám chuť otvírat další diskuzi a přesvědčovat, že jste v oblasti,... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010 Jestli se Vám vyplatí úspora doporučeného tuku výrobcem záměnou za mazací tuk na homokinetický kloub u auta, který je provozován v nesrovnatelně nižších otáčkách, tak si kupte co si myslíte, že je lepší. Potom ale nenadávejte na servis a prodejce, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|