Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lepsia hobby retazova pila , 28.7.2010
Nejvyšší řezný výkon má PS 45, nejlepší technické zpracování i z pohledu oprav má MS 181, nejhorší výkon v řezu má H 235 a tu bych doporučil opravdu jen na použití ke krbu, nebo na zahradu - vysloveně hobby.  V tomto případě bych doporučil si... celý příspěvek >
Honda GCV 190, 27.7.2010
Já se setkávám s opačným "problémem", totiž po x letech provozu nikdo od nového motoru vůli ventilů neměřil a neseřizoval ji! Po tak krátké době (v návodu GCV 160/190 je uvedena kontrola po cca 100 hodinách provozu) že by se už musely... celý příspěvek >
Kawasaki alebo Honda?, 25.7.2010
Tlakové mazání je výhoda pouze ve velmi prudkém svahu a v použití profi. U kvalitního motoru, jakým Honda, nebo Kawasaki jsou se nemusíte obávat mazání rozstřikem, vlastně naopak. Bude to pro Vás výhoda, neboť jen vyměníte olej a nebudete muset... celý příspěvek >
Krovinorezy Topower CG 330 / 430, 25.7.2010
Tady pořád někdo nechápe rozdíl vyrobeno v Číně renomovanou značkou a vyrobeno na zakázku v Číně jako levný plagiát, nebo pod značkou noname. To je rozdíl, který je zásadní. Výhodou levné noname značky koupené u prodejce, který je skutečný prodejce... celý příspěvek >
Lepší křovinořez - který?, 23.7.2010
Nechcem rozpútať neakú veľkú prestrelku, ale prosím nech mi niekto vysvetlí čo je to za nezmysel s tými otáčkami.Čim vyššie tým nižší krútiaci moment. Já jsem pouze konstatoval, že už to nemá cenu vysvětlovat p. 11844, neboť to, co uvedl závěrem je... celý příspěvek >
Jestli toto je pravdivé, tak to je strašná bída ohledně znalostí o motorech a raději se nevyjadřujte jeden, nebo druhý. To je ztráta času Vám odpovídat, proto odpovím těm, kteří si to budou číst s odstupem. Spalovací motor má takovou charakteristiku,... celý příspěvek >
Přeji správnou a neunáhlenou volbu.
Honda nebo BS?, 22.7.2010
Já jsem u Hondy nezaznamenal vyšší citlivost na benzín, alespoň pokud srovnávám Hondu, která má u všech motorů kvalitní karburátory a tyto nesrovnávám s karburátorem, kde je hlavním dílem primer a velká membrána.  Takže vyšší řada BS má stejnou... celý příspěvek >
Lepší křovinořez - který?, 22.7.2010 Obsahuje fotku
Minimální otáčky takových vyžínačů jsou otázky pro výrobce a i to, kdy jsou při nich ještě schopné sekat. Výrobci by neměli pustit do prodeje něco, co neseče a nový majitel by neměl koupit něco, co na danou práci není vhodné. V přiloženém obr. máte... celý příspěvek >
Lepší křovinořez - který?, 21.7.2010
Tak např. porovnání k poslednímu dotazu. Honda UMK 425 má max. otáčky pracovního nástroje 8500/min, když to porovnám s profi stroji, tak ty mají přes 10000 otáček /min. Např. jsem uváděl MS 4010(4510). Otáčky motoru max. 13500, max. otáčky vřetene... celý příspěvek >
Lepší křovinořez - který?, 21.7.2010
Jestli chcete sekat stejně intenzívně, jako tazatelka - telé, tak si uvědomte, že byste měl k dispozici cca 0,8kW výkonu a stroj, který není na takovou práci určen. Výrazem farmářský se může snad honosit díky kvalitě provedení, ale ne tím, co... celý příspěvek >
Lepší křovinořez - který?, 20.7.2010
Nic proti BC 2236, ale porovnal jsem si dost důkladně HQ 335RX a MS 340, který má stejný uváděný výkon, ale v praxi je rozdíl v otáčkách(11500 a 13500) a tím skutečně odvedený výkon značně jiný, spotřeba je taky rozdílná, ale to zde není až tak velký... celý příspěvek >
Lepší křovinořez - který?, 19.7.2010
Souhlasím s Vámi, nejlepší je vyzkoušet sečení ne 1 hodinu a potom měsíc nic, ale celý den a potom se dokázat najíst bez toho, že polovina polévky je na stole, samozřejmě jednou za rok to také nevadí. Já používám slabší stroj, jsem spokojen, neboť... celý příspěvek >
Křovinořez - prosakování paliva, 18.7.2010
Mohu Vám poslat celý seznam ND. Omotávkou jsem měl na mysli jen utěsnění ne zmenšení průtoku, to by muselo být namotáno hodně, např. můžete použít teflonovou pásku. 
Křovinořez - prosakování paliva, 18.7.2010 Obsahuje fotku
Z obr. je zřejmé, že průchodku lze zakoupit, resp. je to samostatný díl. Kdyby nebyla tato možnost, lze to řešit omotávkou hadičky, aby se více vytěsnila v průchodce, nebo vyrobením průchodky. 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika