|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lepsia hobby retazova pila , 28.7.2010 Nejvyšší řezný výkon má PS 45, nejlepší technické zpracování i z pohledu oprav má MS 181, nejhorší výkon v řezu má H 235 a tu bych doporučil opravdu jen na použití ke krbu, nebo na zahradu - vysloveně hobby. V tomto případě bych doporučil si... celý příspěvek > |  | Honda GCV 190, 27.7.2010 Já se setkávám s opačným "problémem", totiž po x letech provozu nikdo od nového motoru vůli ventilů neměřil a neseřizoval ji! Po tak krátké době (v návodu GCV 160/190 je uvedena kontrola po cca 100 hodinách provozu) že by se už musely... celý příspěvek > |  |
|  | Kawasaki alebo Honda?, 25.7.2010 Tlakové mazání je výhoda pouze ve velmi prudkém svahu a v použití profi. U kvalitního motoru, jakým Honda, nebo Kawasaki jsou se nemusíte obávat mazání rozstřikem, vlastně naopak. Bude to pro Vás výhoda, neboť jen vyměníte olej a nebudete muset... celý příspěvek > |  | Krovinorezy Topower CG 330 / 430, 25.7.2010 Tady pořád někdo nechápe rozdíl vyrobeno v Číně renomovanou značkou a vyrobeno na zakázku v Číně jako levný plagiát, nebo pod značkou noname. To je rozdíl, který je zásadní. Výhodou levné noname značky koupené u prodejce, který je skutečný prodejce... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 23.7.2010 Nechcem rozpútať neakú veľkú prestrelku, ale prosím nech mi niekto vysvetlí čo je to za nezmysel s tými otáčkami.Čim vyššie tým nižší krútiaci moment.
Já jsem pouze konstatoval, že už to nemá cenu vysvětlovat p. 11844, neboť to, co uvedl závěrem je... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 23.7.2010 Jestli toto je pravdivé, tak to je strašná bída ohledně znalostí o motorech a raději se nevyjadřujte jeden, nebo druhý. To je ztráta času Vám odpovídat, proto odpovím těm, kteří si to budou číst s odstupem. Spalovací motor má takovou charakteristiku,... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 23.7.2010 Přeji správnou a neunáhlenou volbu. |  | Honda nebo BS?, 22.7.2010 Já jsem u Hondy nezaznamenal vyšší citlivost na benzín, alespoň pokud srovnávám Hondu, která má u všech motorů kvalitní karburátory a tyto nesrovnávám s karburátorem, kde je hlavním dílem primer a velká membrána. Takže vyšší řada BS má stejnou... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 22.7.2010  Minimální otáčky takových vyžínačů jsou otázky pro výrobce a i to, kdy jsou při nich ještě schopné sekat. Výrobci by neměli pustit do prodeje něco, co neseče a nový majitel by neměl koupit něco, co na danou práci není vhodné. V přiloženém obr. máte... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 21.7.2010 Tak např. porovnání k poslednímu dotazu. Honda UMK 425 má max. otáčky pracovního nástroje 8500/min, když to porovnám s profi stroji, tak ty mají přes 10000 otáček /min. Např. jsem uváděl MS 4010(4510). Otáčky motoru max. 13500, max. otáčky vřetene... celý příspěvek > |  |
|  | Lepší křovinořez - který?, 21.7.2010 Jestli chcete sekat stejně intenzívně, jako tazatelka - telé, tak si uvědomte, že byste měl k dispozici cca 0,8kW výkonu a stroj, který není na takovou práci určen. Výrazem farmářský se může snad honosit díky kvalitě provedení, ale ne tím, co... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 20.7.2010 Nic proti BC 2236, ale porovnal jsem si dost důkladně HQ 335RX a MS 340, který má stejný uváděný výkon, ale v praxi je rozdíl v otáčkách(11500 a 13500) a tím skutečně odvedený výkon značně jiný, spotřeba je taky rozdílná, ale to zde není až tak velký... celý příspěvek > |  | Lepší křovinořez - který?, 19.7.2010 Souhlasím s Vámi, nejlepší je vyzkoušet sečení ne 1 hodinu a potom měsíc nic, ale celý den a potom se dokázat najíst bez toho, že polovina polévky je na stole, samozřejmě jednou za rok to také nevadí. Já používám slabší stroj, jsem spokojen, neboť... celý příspěvek > |  | Křovinořez - prosakování paliva, 18.7.2010 Mohu Vám poslat celý seznam ND. Omotávkou jsem měl na mysli jen utěsnění ne zmenšení průtoku, to by muselo být namotáno hodně, např. můžete použít teflonovou pásku. |  | Křovinořez - prosakování paliva, 18.7.2010  Z obr. je zřejmé, že průchodku lze zakoupit, resp. je to samostatný díl. Kdyby nebyla tato možnost, lze to řešit omotávkou hadičky, aby se více vytěsnila v průchodce, nebo vyrobením průchodky. |  |
 |
|
|
|