Příspěvky uživatele - 49.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ékonomické čerpadlo, typy, názory, skúsenosti, 3.2.2010
parada - moc hezke, verim ze v dobre navrzene gravitacni filtraci muze fungovat i v jezirku
Vodní rostliny, 2.2.2010
Hmm, nevim jak ostatni ja mam jezirko od lonska a tady v tom jsem narazil - 80% pobrezni zony mam hloubku od 50- 20cm a to je zatracene hodne. Vetsina rostlin na zacatku potrebuje (alespon dle mne) tak 0-15cm. Jak to bude za x let to uz bude asi neco... celý příspěvek >
Ékonomické čerpadlo, typy, názory, skúsenosti, 2.2.2010
oase optimax 10000, 10.000 l/hod a prikon jen 65 W!
Automaticka regulace prutoku, 27.1.2010
Děkuji moc, buď jsem slepy ale takvýto popis na jejich stránkách prostě chybí. Můžete prosím ještě přidat popis funkce toho zařízení ani to mně není jasné:-) - voda teče do těch dvou válců a přes jejich síto pak ven? jak se dostanou odfiltrovane... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 24.1.2010
Jeste pro inspiraci - inspiroval jsem se u oase. Mrknete na youtube - oase swimpond pro , 1min 34sec.
Viz. fotky a muj prispevek v diskuzi "folie EPDM"  - 100m3 120m2 - teoreticky to tam muzu vhanet i cerpat ale puvodni zamer byl - cerpat to odtud, tomu je i uzpůsobena ochrana proti zanaseni trubek - mam tam polozene ctyri samostatne... celý příspěvek >
Tak to mam realizovane ja - drenazni trubky maji "fusak" z geotextilie kvuli zanaseni. Ale jeste to nepouzivam kvuli tomu ze cekam az pobrezni zona zaroste - tzn. jeste tak rok, dva pockam :-)
Folie EPDM, 21.1.2010
Ja jel celou sezonu se samo-domo udelanym skimmerem - trubka 125mm pohybujici se na trubce 110mm - kosik jsem tam nemel takze problem je urcite v te delce potrubi a zakrutach :-(- no vyzkousim co se da a kdyz bude nejhur zapojim dalsi skimmer na... celý příspěvek >
Filtr, 14.1.2010
Mohl byste sem dat nejake fotky?
Slaná voda v jezírku, 9.1.2010
Jestli vas to skutecne zajima je potreba projet internet a tim nemyslim cesky :-) - pomuze google translator. Hodne o tom maji nemci kw - "salzwasser teich" nebo anglicky saltwater pond je toho prekvapive hodne a lidi hromada kdo o tom... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 28.12.2009
Vi nekdo jak se s ledem vyporadaji ryby v prirode - tune, jezirka? neni prece mozne ze by ryby prezivaly jen nahodne.
Automaticka regulace prutoku, 22.11.2009 Obsahuje fotku
Jeste teda pro uplnost co vlastne a proc potrebuju. Stavim neco ve stylu Celtusu - viz. obrazek. A aby to fungovalo tak tam nesmi byt moc vody ani malo vody. Kdyz tam bude moc vody tak bude zaplavene cele sito a bude to k nicemu kdyz malo tak to bude... celý příspěvek >
Automaticka regulace prutoku, 22.11.2009
Mam dve cerpadla Oase Optimax 10000 a nerad bych uz investoval do jinych. Tohle cerpadlo by melo jit regulovat elektronicky ale v tomhle se vubec nevyznam.  Myslite ze by sel ten presscontrol z pumpy s timhle cerpadlem vyuzit?
Automaticka regulace prutoku, 22.11.2009 Obsahuje fotku
Neresil jste nekdo automatickou regulaci prutoku? abych neresil neco co uz je vyresene. Mam to vymyslene takto (samozrejme je to jen teorie :-) Potrebuji to kvuli zanaseni sita ve filtru tzn. kdyz bude pritekat malo vody tak by to melo samo zvysit... celý příspěvek >
Isabella, 16.10.2009
Chtel bych se pripojit k teto diskuzi - na zahrade u rodicu mame uz cca 25 let nejspis tuto odrudu (bile) ale nejsem si tim prave jisty - hrozny jsou mensi, bobule cca okolo jednoho cm, hrozny jsou kompaktni - mezi bobulemi nejsou takrka mezery -... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika