Příspěvky uživatele - 14.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka špatně hazí trávu do koše, 21.2.2008
Možná se mi budete smát, ale jednou jsem měl podobný problém, než jsem zjistil, že jsem namontoval nůž opačně...
Životnost dvoutaktního motoru, 1.2.2008
Příliš rozsáhlá až nesmyslná otázka. Jaké použití, co považuješ za vysokootáčkový motor? Je rozdíl motoru pro moped, závodní minimotorku, pilu, postřikovač. Životnost od několika hodin u závodních speciálů až po mnoho set hodin např.... celý příspěvek >
Technika orby, 10.1.2008
Fantazie.
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 3.1.2008
PS500 má šasi z hliníku, 111 nejspíš z elektronu. Stejně tak 5000 je lehčí z tohoto důvodu. P.G.
Dolmar PS 350, PS 420, 3.1.2008
Makita koupila Dolmar, to je nevyvratitelný fakt. P.G.
Otáčkoměr, 13.11.2007
A co 5-taktní motor Járy Cimrmana: sání, stlačení, výbuch, výfuk, odpočinek?
Motor jikov, 30.9.2007
Ano, naskočí pouze tak na půl vteřiny, možná jednu vteřinu. Svíčka se zdá opravdu mokrá. Děkuji, podívám se na ten karbec, výsledek budu znát až tak za několik dnů, budu mimo.
Motor jikov, 28.9.2007
Benzín jsem vylil a dal druhý, čerstvě namíchaný, možná to jsou nečistoty v karburátoru, zkusím to znovu vyčistit. Díky za radu. P.G.
Motor jikov, 26.9.2007
Je velmi dobré, že si zde počtu o zkušenostech, které mnohokrát pomohou při řešení vlastních problémů. Nyní např. řeším můj 11 r. starý moror Sachs o objemu 130, který na sekačce z Motoru Jikov sloužil mnoho stovek hodin. Je to dvoutakt. Při startu... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika