|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Založení plantáže na vánoční stromky, 13.12.2011 Dobrý den, vysadila bych si co se Vám líbí! Nám zahradníci před 15ti lety vysázeli přes 100 okrasných jehličňanů. A protože byl nutný prořez (právě z důvodu velké blízkosti stromků a rychlosti jejich růstu), začali jsme stromky řezat na vánoce. Každý... celý příspěvek > |  | Jaký strom vysadit do předzahrádky k chalupě - č. Sibiř, 13.12.2011 Dobrý den a co lípa? Krásně kvete, voní, když vyroste je pod ní stín a dá se na ní i šplhat. Marcela |  |
|  | Podzimní stříhání trvalek, 7.12.2011 Dobré odpoledne Teri, ano, je to možné. Rostlinky nejsou zakořeněné. Mám rozchodníků hodně druhů a nechala jsem jen ty pěkné (tedy podle mě), které mají už jen stonek bez listí a na konci krásně zbarvený květ. Ale ne všechny byly povedené, tak ty... celý příspěvek > |  | Rododendron cez zimu, 7.12.2011 Dobrý den, pozor na velké střídání teplot, protože to rozhodně rostlinkám též neprospívá! Marcela |  | Podzimní stříhání trvalek, 7.12.2011 Dobrý den, zahradu před zimou hrabu, kytky stříhám, tedy kromě tráv, protože u těch se to nemá. Nechávám ale třeba rozchodníky, které jsou krásně v zimě ojíněné a zasněžené.Marcela |  | Uskladnění křenu, 2.12.2011 Zdá se mi to opravdu neuvěřitelné. Ale každý máme nějaké fígle a svoje zkušenosti. Já křen skladuji ve sklenici s vodou v lednici, Nevyschne, je jak čerstvý, ale nikdy ho tam nemám nějak moc dlouho, po spotřebování vždy koupím nový. Marcela |  | Sekání trávy, 29.11.2011 Dobrý den, já se připojuji k názoru pana Josefa, trávu klidně posekejte. Opravdu je horší jí nechat přes zimu "polehnout".Marcela |  | Rododendron cez zimu, 29.11.2011 Dobrý den, já bych rozhodně zvolila zakopání na zahradě do země. Ke kmínku přihrňte zem či mulč a je též potřeba na zimu potřeba hodně ho zalít. říká se, že keře přes zimu vymrznou, ale většinou uschnou. Marcela |  | Neznámé hromádky v trávě, 10.11.2011 Jasně, žížaly! |  | Vilín, 10.11.2011 Mě vilíny začínají kvést některé již teď a kvetou postupně až do ledna. Marcela |  |
|  | Nárok na záruční opravu, 18.10.2011 Dobrý den, samozřejmě. Pokud Vám neprokážou, že jste jí mechanicky poškodil Vy. Marcela |  | Jak ostrihat tento buxus, 14.10.2011 Dobrý den Václave, souhlasím s panem Stanislawem, že je to krásný keř a mě by ho bylo líto řezat. Jinak z buxusů máme poměrně dlouhý živý plot a opravdu Vám krásně obrazí. Teď už je na sestřih dle mého názoru pozdě. Stříhám ho vždy na jaře a pak... celý příspěvek > |  | Jedovatý tis vedle malin, 14.10.2011 Peter, děti přece nenecháváte bez dozoru a já nikdy nesázela cokoliv do zahrady, abych přemýšlela zda to je či není jedovaté. Všechny čtyři děti nám vytostly bez úhony a všechny ty zahradní "ňamky " ve zdraví přežily. To je jako... celý příspěvek > |  | Trnovník akát, 12.10.2011 Dobrý den Ondřeji, nejsem odbornice přes stromy. Ale zasázela bych už malé stromečky. Určitě najdete plno stromků z náletů. Když akáty kvetou, tak celé stromy přímo "hučí" jak jsou obalené včeličkama to je pravda. Marcela |  | Jak sekat svah 600m2 bez elektriny?, 12.10.2011 No jo, jenže ty zase sežerou úplně všechno! Také kdysi u nás ta myšlenka padla (sečeme zahradu 3,5 tis. m ve svahu, spíš krpálu). Marcela |  |
 |
|
|
|