|
Muškáty a mrazík, 4.5.2011 děkuji nechám je doma a snad budou v pohodě zdravím Martina |
 |
Muškáty a mrazík, 4.5.2011 No tak velikostně velké jako se kupují v hobymarketech v těch 10pacích.
Muškáty jsem uklidila domu jsou takové zvadlé tak uvidím , nebo myslíte že je mám nechat venku a jenom je přikrýt. Martina |
 |
|
 |
Muškáty a mrazík, 4.5.2011 Dobrý den, mam dotaz měla jsem venku v truhlíku na parapetu už zasazené převislé jednoduché muškáty a trochu je opálil mrazík (-3 ,, -4.)Přežijou to? Mam je na noc ještě schovat nedostanou teplotní šok.Děkuji za odpovědi Martina |
 |
Venkovní Ibišek syrský, 4.4.2011 Děkuji za odpověď, psala mi jedna paní co pěstuje ibišky řadu let že začínají pučet už koncem dubna začátkem května a do té doby vypadají jako uschlé tak snad budou ty moje ibišky v pohodě. |
 |
Venkovní Ibišek syrský, 3.4.2011  prosím jak vypadají vaše ibišky už vám pučí nebo je ještě brzy (prosím realné foto) v loni jsem si vypěstovala ze semínek a zasadila ibišky ven a letos nevypadají moc pěkně mam obavu že asi pošli můžete mi prosím posílat foto vašich... celý příspěvek > |
 |
Ibišek syrský - žloutnutí listů, 12.10.2010 Děkuji Alenko, přesadím příští rok letos ještě né, nemam kam jěště jednou díky moc, moc. Krásný sluníčkoví den Martina |
 |
Ibišek syrský - žloutnutí listů, 11.10.2010 Děkuji za odpověď to je přesně co jsem chtěla vědět. A ještě se zeptám nevíte zda jsou choulostivé na přesazování Martina |
 |
Ibišek syrský - žloutnutí listů, 11.10.2010 Dobrý den, potřebovala bych poradit.Letos jsem si vypěstovala ibšek ze semínka rostliny jsou 40cm velké a jsou z léta vysazené venku, ale začaly těďkom žloutnout listy některé jsem přesazovala může to být tím, nevím co jim schází nebo je to normální... celý příspěvek > |
 |
Vinná réva - co je to za odrůdu, 13.9.2010 Děkuji Wimpi a Mirku - dám na Vás, ta réva v našich podmínkách dozrává. Známí ji také mají, ale už 3letou jenom právě už si nepamatují jaká je to odruda mam jí právě od nich. Moc děkuji za radu s pozdravem Martina |
 |
Vinná réva - co je to za odrůdu, 13.9.2010 Děkuji za odpověď |
 |
|
 |
Vinná réva - co je to za odrůdu, 13.9.2010  prosím o radu, dostala jsem vinnou révu a nevím co je to za odrůdu můžete někdo poradit je to sazenice oni také nevěděli. A dále letos jí nemam kam zasadit můžu jí zasadit příští rok a kdy je nejlepší doba na sázení. A dále jak ji mam přezimovat přez... celý příspěvek > |
 |
Založení trvalkového záhonu, 29.7.2010 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat chtěla bych si založit záhon a poradit mam tam už zasazené květiny trvalky např. (kniphofia, rudbeckia, čistec vlnatý) ale také některé kvetiny které se vysemeňují sami jako je např. náprstník, rudbeckia, měsíšek. Jde... celý příspěvek > |
 |
Motorová píla zn. Timbertech, 27.11.2009 Zenoah-Komatsu je" japonská" firma na je trhu asi 50let(možná dýl).Nikdo nemůže vědět všechno že? |
 |
Motorová píla zn. Timbertech, 24.11.2009 Já osobně s těmahle pilama mám jen dobré zkušenosti, aby ne vždyť jsou to padělky jedněch z nejlepších pil Zenoah-Komatsu (gz4500).Materiál určitě neni tak kvalitní, ale třeba kliku, válec a píst s kroužkama už docela umí.Většinou mi je zákazníci... celý příspěvek > |
 |
Problém s tůjemi, 4.4.2008 Dobrý den
mám dotaz ohledně vysazení tůjí brabant, od známého jsem se dozvěděl, že nemohu vysadit tůje dohromady s ovocnou zahradou (sousedící), že prý tyto dva stromy se nesnášejí a že ovocné stromky přestávají plodit chci se tedy zeptat zda je... celý příspěvek > |
 |