Příspěvky uživatele - 184.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muškáty a mrazík, 4.5.2011
 děkuji nechám je doma a snad budou v pohodě zdravím Martina
No tak velikostně velké jako se kupují v hobymarketech v těch 10pacích. Muškáty jsem uklidila domu jsou takové zvadlé tak uvidím  , nebo myslíte že je mám nechat venku a jenom je přikrýt. Martina
Dobrý den, mam dotaz měla jsem venku v truhlíku na parapetu už zasazené převislé jednoduché muškáty a trochu je opálil mrazík (-3 ,, -4.)Přežijou to? Mam je na noc ještě schovat nedostanou teplotní šok.Děkuji za odpovědi Martina 
Venkovní Ibišek syrský, 4.4.2011
Děkuji za odpověď, psala mi jedna paní co pěstuje ibišky řadu let že začínají pučet už koncem dubna začátkem května a do té doby vypadají jako uschlé  tak snad budou ty moje ibišky v pohodě.
Venkovní Ibišek syrský, 3.4.2011 Obsahuje fotku
 prosím jak vypadají vaše ibišky už vám pučí nebo je ještě brzy (prosím realné foto) v loni jsem si vypěstovala ze semínek a zasadila ibišky ven a letos nevypadají moc pěkně mam obavu že asi pošli můžete mi prosím posílat foto vašich... celý příspěvek >
Ibišek syrský - žloutnutí listů, 12.10.2010
   Děkuji Alenko, přesadím příští rok letos ještě né, nemam kam jěště jednou díky      moc, moc. Krásný sluníčkoví den  Martina
Ibišek syrský - žloutnutí listů, 11.10.2010
Děkuji za odpověď to je přesně co jsem chtěla vědět. A ještě se zeptám nevíte zda jsou choulostivé na přesazování Martina
Ibišek syrský - žloutnutí listů, 11.10.2010
Dobrý den, potřebovala bych poradit.Letos jsem si vypěstovala ibšek ze semínka rostliny jsou 40cm velké a jsou z léta vysazené venku, ale začaly těďkom žloutnout listy některé jsem přesazovala může to být tím, nevím co jim schází nebo je to normální... celý příspěvek >
Vinná réva - co je to za odrůdu, 13.9.2010
Děkuji Wimpi a Mirku -  dám na Vás, ta réva v našich podmínkách dozrává. Známí ji také mají, ale už 3letou jenom právě už si nepamatují jaká je to odruda mam jí právě od nich. Moc děkuji za radu s pozdravem Martina
Vinná réva - co je to za odrůdu, 13.9.2010
Děkuji   za odpověď
Vinná réva - co je to za odrůdu, 13.9.2010 Obsahuje fotku
prosím o radu, dostala jsem vinnou révu a nevím co je to za odrůdu můžete někdo poradit je to sazenice oni také nevěděli. A dále letos jí nemam kam zasadit můžu jí zasadit příští rok a kdy je nejlepší doba na sázení. A dále jak ji mam přezimovat přez... celý příspěvek >
Založení trvalkového záhonu, 29.7.2010
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat chtěla bych si založit záhon a poradit mam tam už zasazené květiny trvalky např. (kniphofia, rudbeckia, čistec vlnatý) ale také některé kvetiny které se vysemeňují sami jako je např. náprstník, rudbeckia, měsíšek. Jde... celý příspěvek >
Motorová píla zn. Timbertech, 27.11.2009
Zenoah-Komatsu je" japonská" firma na je trhu asi 50let(možná dýl).Nikdo nemůže vědět všechno že?
Motorová píla zn. Timbertech, 24.11.2009
Já osobně s těmahle pilama mám jen dobré zkušenosti, aby ne vždyť jsou to padělky jedněch z nejlepších pil Zenoah-Komatsu (gz4500).Materiál určitě neni tak kvalitní, ale třeba kliku, válec a píst s kroužkama už docela umí.Většinou mi je zákazníci... celý příspěvek >
Problém s tůjemi, 4.4.2008
Dobrý den mám dotaz ohledně vysazení tůjí brabant, od známého jsem se dozvěděl, že nemohu vysadit tůje dohromady s ovocnou zahradou (sousedící), že prý tyto dva stromy se nesnášejí a že ovocné stromky přestávají plodit chci se tedy zeptat zda je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika