|
Příspěvky uživatele - 154.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bylinka?, 18.5.2011 Tak záhada je asi rozluštěna. Dnes jsem viděla v tržnici prodávat oregano a bylo to ono. |  | Dřevěné pražce jak ošetřit?, 16.5.2011 Pštrosí politika. Když to nevidím, tak to jistě neexistuje.:-))) |  |
|  | Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011 Pokud u vás mrzlo, zmrnout mohly, jsou poměrně choulostivé, já je dávám do země kolem zmrzlých, moje kamarádka na konci dybna. Dřív bych je určitě nedávala. |  | Bylinka?, 10.5.2011  Prosím nepozná někdo co je to za bylinku? Nemůžu to identifikovat a nepoznám ani podle chuti.:-( |  | Prosím poradit s názvem trvalek, 10.5.2011  Viz foto, předem děkuji. |  | Plachta na bazén, 7.5.2011 Díky moc za reakci. Vzhledem k tomu, že máte zkušenosti - jak moc a rychle se ohřeje voda v bazénu? Jsme celkem teplomilní, myslíte, že v horkých dnech bude dostatečně teplá, nebo je lépe vymyslet nějaký příhřev vody? |  | Plachta na bazén, 3.5.2011 Letos jsme si plánujeme pořídit bazén Tampa. Budeme ho zakrývat kvůli padajícím nečistotám krycí plachtou na noc a pokud se nebudeme koupat. Má cenu ještě kupovat solární plachtu? A ve slunečné dny použít místo krycí plachty tu solární a na noc... celý příspěvek > |  | Reldan a Baycor?, 24.4.2011 Je možné smíchat tyto dva prostředky? Ráda bych ostříkala proti strupovitosti a pilatkám. Díky |  | Zákula, 16.4.2011 Měla jsem u zahrady asi 2 metrový keř zákuly, krásně každý rok kvetla, bohužel mi ji soused vloni v létě odstřihl skoro u země. A zatím moc neraší. Máte s tím zkušenosti, naroste znovu? Nevím jak byla stará, jak dlouho takový keř roste. |  | Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011 Mimochodem nechápu jak docilují ceny, i v Holandsku stejně jako v českých zahradnictvích je musí vypěstovat, pak se na tom ještě přiživí dovozce a hobby market a cena je daleko nižší než v českých zahradnictvích... |  |
|  | Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011 Asi mám taky štěstí, Thuje a cypřišky jsem kupovala v Bauhausu a Obi několikrát a ujaly se. 80,- Kč za metrový stromek je standardní cena, v podzimním výprodeji stály 35,-. V hobby marketech nakupuji často kvůli cenám a až na jeden případ, kdy... celý příspěvek > |  | Kvetou moc brzo, 3.4.2011 Prosím o radu, četla jsem, že kvetoucí stromy se mají pohnojit ledkem, ale nevím jakým. Vápenatým? Nebo amonným? Díky předem. |  | Postrek Syllit?, 29.3.2011 Já bych tedy klidně Syllitem teď v době rašení postříkala a nemyslím, že by to bylo pozdě. |  | Čím zastínit pískoviště?, 27.3.2011 Dejte mu tam slunečník. Než nějaký okrasný strom dosáhne té správné velikosti a šíře, aby kvalitně stínil, bude už váš syn chodit za holkama.:-) |  |
 |
|
|
|