Příspěvky uživatele - 154.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bylinka?, 18.5.2011
Tak záhada je asi rozluštěna. Dnes jsem viděla v tržnici prodávat oregano a bylo to ono.
Dřevěné pražce jak ošetřit?, 16.5.2011
Pštrosí politika. Když to nevidím, tak to jistě neexistuje.:-)))
Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011
Pokud u vás mrzlo, zmrnout mohly, jsou poměrně choulostivé, já je dávám do země kolem zmrzlých, moje kamarádka na konci dybna. Dřív bych je určitě nedávala.
Bylinka?, 10.5.2011 Obsahuje fotku
Prosím nepozná někdo co je to za bylinku? Nemůžu to identifikovat a nepoznám ani podle chuti.:-(
Prosím poradit s názvem trvalek, 10.5.2011 Obsahuje fotku
Viz foto, předem děkuji.
Plachta na bazén, 7.5.2011
Díky moc za reakci. Vzhledem k tomu, že máte zkušenosti - jak moc a rychle se ohřeje voda v bazénu? Jsme celkem teplomilní, myslíte, že v horkých dnech bude dostatečně teplá, nebo je lépe vymyslet nějaký příhřev vody?
Plachta na bazén, 3.5.2011
Letos jsme si plánujeme pořídit bazén Tampa. Budeme ho zakrývat kvůli padajícím nečistotám krycí plachtou na noc a pokud se nebudeme koupat. Má cenu ještě kupovat solární plachtu? A ve slunečné dny použít místo krycí plachty tu solární a na noc... celý příspěvek >
Reldan a Baycor?, 24.4.2011
Je možné smíchat tyto dva prostředky? Ráda bych ostříkala proti strupovitosti a pilatkám. Díky
Zákula, 16.4.2011
Měla jsem u zahrady asi 2 metrový keř zákuly, krásně každý rok kvetla, bohužel mi ji soused vloni v létě odstřihl skoro u země. A zatím moc neraší. Máte s tím zkušenosti, naroste znovu? Nevím jak byla stará, jak dlouho takový keř roste.
Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011
Mimochodem nechápu jak docilují ceny, i v Holandsku stejně jako v českých zahradnictvích je musí vypěstovat, pak se na tom ještě přiživí dovozce a hobby market a cena je daleko nižší než v českých zahradnictvích...
Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011
Asi mám taky štěstí, Thuje a cypřišky jsem kupovala v Bauhausu a Obi několikrát a ujaly se. 80,- Kč za metrový stromek je standardní cena, v podzimním výprodeji stály 35,-.  V hobby marketech nakupuji často kvůli cenám a až na jeden případ, kdy... celý příspěvek >
Kvetou moc brzo, 3.4.2011
Prosím o radu, četla jsem, že kvetoucí stromy se mají pohnojit ledkem, ale nevím jakým. Vápenatým? Nebo amonným? Díky předem.
Postrek Syllit?, 29.3.2011
Já bych tedy klidně Syllitem teď v době rašení postříkala a nemyslím, že by to bylo pozdě.
Čím zastínit pískoviště?, 27.3.2011
Dejte mu tam slunečník. Než nějaký okrasný strom dosáhne té správné velikosti a šíře, aby kvalitně stínil, bude už váš syn chodit za holkama.:-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika