Příspěvky uživatele - 186.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Honda GSV 190, 16.5.2011
Zdravím, ako vidím velmi sa to to rozjelo, dlho som tu nebol, ale napíšem zajtra - teda už dnes ešte niečo k téme. Inak ďakujem pekne za rady a hlavne praktické rady, tie akademicke debaty sú k ničomu. Motor Honda GSV 190 kúpený, zatial najazdené... celý příspěvek >
Honda GSV 190, 5.4.2011
Zdravím, a ďakujem pekne za príspevky p. J.S. a vôbec nevadi ze sa p. P.G. nechal uniest a napísal aj čosi viacej - je to úplne perfektne! Výrobca nerieši nižšie otáčky 4-taktu ale myslím, že to vadiť nebude. Dá sa to samozrejme riešiť, ale nerád by... celý příspěvek >
Honda GSV 190, 3.4.2011
Zdravím. prečo by nepresvedčilo? Tie veci o valci, krúžkoch, filtri,...si zistím aj sám. To nie je predsa problém. Mňa zaujímajú praktiické skúsenosti. Ten AGZAT mám od r. 1998, je tam povodný 2-takt - aby som pravdu povedal, tak mi už trochu lezie... celý příspěvek >
Honda GSV 190, 3.4.2011
Dobrý večer, mám v pláne zakupiť na môj malotraktor AGZAT motor Honda GSV 190. Chcel by som poprosiť o skúsenosti s týmto motorom na akomkoľvek malotraktore - napr.: Vari, Agzat,... Dakujem veľmi pekne
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika