Příspěvky uživatele - 192.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solární panel, 30.7.2012
Když je teplo čím studenější tím lepší. Nač si kazit vodu ohříváním, roste v tom potom všechen bordel. 
Solární panel, 29.7.2012
 19 kubikový Bazen máme nový deprve 10 den napuštěný, ale že by někdo toužil po teplejší vodě bych ani neřekl. Když je vedro ták studená je dobrá a když je zima ták do bazénu se stejně nikomu nechce. A nekazí se voda. 
Savo, 24.7.2012
Děkuji za odpovjeť  . A to savo opravdů stačí na udržení čistoty vody? mě v Obi ujišťovál že stačí. 
Savo, 23.7.2012
V obi mi doporučili do bazénu savo oridinál. Můžu ho tám nalít i preventivně? Bazén je napuštěný tři dny a voda prozatím čistá. Nebo ho nalit až se bude voda kalit.?
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 13.7.2012
Rozhodují se jestli s nafukovacím límcem nebo  Hawai s trubkama. Dík.
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 12.7.2012
Jedná se o vydrž bazénu, jestli se neohnou trubky a tak.
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 11.7.2012
Uvažuji o koupi a nevím co..
Tyrolské muškáty, 15.5.2012
Dobrý den Renato, díky moc za super popis, jak pečovat o muškáty od jara do konce vegetace. Mně se loni nepodařilo zazimovat, i když jsem se zachovala podle odborného návodu, řekla bych přesně! Můžete mi, prosím, poradit při Vašich... celý příspěvek >
Bílá rašelina, 12.11.2011
O bílé rašelině zrovna včera mluvili v TV. Moc jsme nedával pozor, ale mám dojem, že o ní mluvili, že je vhodná pro pěstování masožravek, a že na ní nerostou plísně.
Založení trávníku, 30.10.2011
A proč si myslíte, že když posekáte 7 cm trávu, tak se jí zahustí kořeny? To by mě zajímalo,  kde se berou takové hlouposti.
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 28.10.2011
Nemít ovocné stromy na zahradě, to děláte chybu. Moje oblíbené je chodit si po zahradě a pojídat si čerstvě utržené plody ococných stromů.
Pěstování švestky i přes zimu?, 2.10.2011
Na Sicílii mají i jabloně, třešně, ořechy, ale nejspíš jen na svazích Etny, kde prý v zimě bývá i sníh.
Pěstování švestky i přes zimu?, 2.10.2011
Kdysi jsem to s pár stromkama taky zkoušel, už si nepamatuju co to bylo za stromky, jen si vzpomínám, že jedno z toho byla líska. Stromky jsme měl v doma při běžné teplotě kolem 20°C. Se všemi to dopadlo tak nějak podobně, tak někdy spíš koncem... celý příspěvek >
Je možné stříhat jeřabinu?, 10.9.2011
Nám vyrostlla jařabina tak nějak sama u plotu, protože je to na místě, kde se mi nehodí mít velký strom, tak když jdu kolem s nůžkama, tak ucvaknu co moc přečuhuje a výsledkem je takový kompaktní hustý asi dvoumetrový stromek. Takže nějaké průběžné... celý příspěvek >
Mulčovací kůra bez folie, 4.9.2011
Já jsem dal na jaře fólii (geotextilii) bez kůry a teď na mnoha místech na té geotextilii roste tráva nebo něco jiného. Vítr na to nafoukal semínka a ta vyklíčila na fólii a přes tu fólii prorostly kořínky do půdy.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika