Příspěvky uživatele - 135.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Upravit zahrádku po mamince, 3.4.2011
Dobrý den, zdědila jsem po rodičích venkovskou chalupu s 60m2 zahrádkou. Minulý rok jsme se snažili zahrádku udržovat. Bohužel na chalupu jezdíme 1x za 14 dní a nestačili jsme zahrádku plejt, protože ještě chalupu rekonstruujeme. Zahrádka zarostla a... celý příspěvek >
Jak zalévat rozmarýnu? nahoru nebo do mističky?, 3.4.2011
Dobrý den, moc děkuju všem za rady. Já bydlím v paneláku, takže ven dát rozmarýnu nemůžu. Taky je tam na ni asi moc teplo... Maminka měla rozmarýnu ve staré kamenné chalupě, proto byla tak pěkná -  chlad ji vyhovoval... Díky Vám všem teď vím, že... celý příspěvek >
Jak zalévat rozmarýnu? nahoru nebo do mističky?, 28.3.2011
Dobrý den, prosím o radu, jak zalévat rozmarýnu v bytě v květináči - nahoru nebo dolů do mističky?  A jak často? Moje maminka rozmarýny v bytě pěstovala, měla je moc pěkné. Bohužel jsem se ji nezeptala, jak je zalévala... Já už mám asi 4.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika