|
Příspěvky uživatele - 147.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsev a předpěstování sazenic ve skleníku, 24.4.2010 Všechny tyto rady a dohady co kdy už a co ještě ne jsou pro kočku. Záleží na poloze. A taky se musí tazatel trochu snažit sám, chce zahrádkařit, tak se musí začít zajímat o přírodu, počasí. Ne hledat radu v diskusi, co mu pomůže, když polovina poradí... celý příspěvek > |  | Etanol a JMP, 22.4.2010 A proč právě tam? mocné síly ano ale proč nadpřirozené, přirozených máme dost, týden se kvůli nim nelétá a novináři píší kraviny typu "vulkanologové jsou bezmocní" (Ať tam dají špunt, radím já) |  |
|  | Dendrobium nobile - žloutne, 22.4.2010 Ing. Jiří Zákrejs, CSc.: Orchidey, Príroda, Bratislava 1980. Doproučuje D. nobile do bytů s ú.t. a pěstování takto: "V době vegetace vyžaduje dostatek vláhy a v uvedených podmínkách je třeba listy občas rosit. V období, kdy se místo obvyklého... celý příspěvek > |  | Etanol a JMP, 22.4.2010 Vy víte co se přesně děje v hlubinách země a oceánů? Neustále se nacházejí nová ložiska, hlavně v přímořských šelfech. Proč zrovna tam? |  | Vari Jikov 1435 a jazda do kopca, 21.4.2010 Dejte si tam jedničku a odbrzděte. |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 21.4.2010 Nepochopil jsem smysl Vašeho postu. Dávat filtr a tlakové mazání k SV motoru sekačky má smysl jako řídit petrolejku mikroprocesorem. Ne že by to nešlo, ale bylo by to drahé a k ničemu. Motory BS jsou tak rozšířené právě pro to, že jsou předpotopně... celý příspěvek > |  | Jak mam zastrihnout tyhle tresne?, 21.4.2010 Wimpi, máte opravdu recht. Kdyby se ve školkách prodávaly stromky podle obrázků a kdyby pak podle těch obrázků rostly, to by byla pohoda. Nebudu opakovat, co už jste naprosto skvěle vystihl, jen poznámku k té vině. Ono je to hodně dáno tím médiem. Já... celý příspěvek > |  | Dopravní výška čerpadla, 20.4.2010 Problém je, že kalová čerpadla dodávají velké množství vody při malém tlaku.
Jak už jsem jednou napsal a pak zas smazal, musíte mít přebytek výkonu, resp. tlaku, aby z hadice něco teklo, resp. aby se s tím dalo postřikovat. Takhle to posoudit... celý příspěvek > |  | Dendrobium nobile - žloutne, 20.4.2010 Věrka2: Prosím, nezlobte se na mne, ale s Vašimi udávanými zkušenostmi - zdá se mi, že trochu samoúčelně útočíte. Kdo tedy pouští tu vodu v tropických deštných lesích v Amazonii, ve vysokohorských mlžných lesích v Andách a podobně. A když tam ty... celý příspěvek > |  | Dopravní výška čerpadla, 20.4.2010 Výtlačná výška je výtlačná výška. Když hadici zdvihnete do 5,0001 metru, voda nepoteče. když ji snížíte na 4,9999, voda poteče. Poteče tím více, čím menší tlakovou ztrátu bude čerpadlo překonávat. Tlaková ztráta má dvě složky, výškovou a ztráty v... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit studny, 20.4.2010 Pravda je, že tazatel se ptal na zasypání studny, ne na zprovoznění. Když vezmem v úvahu jeden z příspěvků o ekonomice propvozu, má taková studna smysl pouze na zalévání zahrady. Soused s ní nemyje ani auto, protože ve vodě je písek. Když tam tazatel... celý příspěvek > |  | Zmizely brusinky, 20.4.2010 Máte v otázce a své odpovědi protiklad. Píšete, že nezůstal ani pahýl. Kdyby je něco okousalo, pahýl i sebemenší zůstane. Pokud je něco ukradlo, nezůstane logicky nic. Že by je to sežralo i s kořeny je krajně nepravděpodobné. |  | Merunka - jak ji mam zastrihnout?, 20.4.2010 Trošku zastřihnout je špatně. To nemá smysl. Buď jak radí Rony, radikálně, nebo vůbec ne. Otázka je, zda si s tím po radikálním řezu dál poradíte. |  | Řez švestek a blům, 20.4.2010 I když Kacíř má někdy velmi neortodoxní názory, tohle je trefa. Dlouho jsem hledal výraz pro chování řady tazatelů. Toto je přesné. Řezací pud. Ta slova budiž tesána. |  | Rajčata - prosím poraďte, 20.4.2010 Ne, už Vám tu radili pouze Previcur a zálivkou. |  |
 |
|
|
|