Příspěvky uživatele - 182.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc při výběru hrachu, 2.4.2011
Vyzkoušel jsem postupně odrůdy které se dají běžně koupit a podle mě je nejlepší Oskar. Velký, chutný a ranný. Vysévám ho postupně několikrát za sezónu. Luděk
V. vinifera a bezsemenné odrůdy, 2.4.2011
U mě skleník urychlí zráni asi o tři týdny. Mimo révy mám v něm všechno možné. Asi by jste se hodně divil. Snažím se to maximálně využít. Vím, že u Breda venku AT 6-3 SK dozrává dost pozdě. Sám jsem ho nevyzkoušel. Nemám už moc místa na pozdní... celý příspěvek >
V. vinifera a bezsemenné odrůdy, 2.4.2011
O Attice jem nic nenašel. Jesli máte místo, tak jí dejte do skleníku a uvidíte co vám naroste. Nic bych nevyhazoval pokud to neochutnám. Z odrůd o kterých uvažujete mě Rudu zatím moc nenadchla (malé bobule, pozdní dozrávání), Kimiš Lučistnému mi... celý příspěvek >
Umístění řízkovanců, 2.4.2011
Řízkovance mám zatím doma. Nejlépe prospívají na JZ oknech. Ale když jsem jich měl hodně, tak jsem je měl po celém domě. Do skleníku je dám za několik týdnů. Trochu se obávám ještě mrazíků i když nejrannější réva ve skleníku už první lístky. Do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika