|
Příspěvky uživatele - 244.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tropický ořech, 12.1.2012 Zdravím, jen bych opravil, že plody druhy Carya ovata jsou jedlé. Je to peckovice, skládající se ze čtyřech částí. |  | Docasna ochrana proti okusu?, 18.12.2011 Dobrý den,
potřeboval bych pomoci s vymyšlením ochrany - bud chemicke, ale spise mechanické proti okusu zvěří.
Mám v ůmyslu vysázet habrový plot o dělce cca 50m, kde hrozí okus.Postupně bych chtěl tímto způsobem uzavřít celý pozemek... celý příspěvek > |  |
|  | Trubková studna?, 1.4.2011  foto |  | Trubková studna?, 1.4.2011  jeste dalsi foto |  | Trubková studna?, 1.4.2011  Dobrý den,
dnes jsem byl znovu na pozemku a zjistil jsem, že podzemní prostor tzv. studny je dost prostorný - až jakýsi sklípek.
Na dně je asi 20cm vody, ale prostor je ješte zanesen odpadky, takže vyčistění chvili potrvá.
Chtěl bych se zeptat,... celý příspěvek > |  | Trubková studna?, 27.3.2011 Dobrý den, potřeboval bych poradit Koupil jsem nestavebni pozemek na kterém je studna. Pravděpodobně tzv-. trubková studna
. Jedná se o jámu asi 1,5 metru hlubokou na dně s odpaddem a u stěny jsou dvě docela tenké kovové trubky.
Rodiče předchozích... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|