Příspěvky uživatele - 244.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tropický ořech, 12.1.2012
Zdravím, jen bych opravil, že plody druhy Carya ovata jsou jedlé. Je to peckovice, skládající se ze čtyřech částí.
Docasna ochrana proti okusu?, 18.12.2011
Dobrý den, potřeboval bych pomoci s vymyšlením ochrany - bud chemicke, ale spise mechanické proti okusu zvěří. Mám v ůmyslu vysázet habrový plot o dělce cca 50m, kde hrozí okus.Postupně bych chtěl tímto způsobem uzavřít celý pozemek... celý příspěvek >
Trubková studna?, 1.4.2011 Obsahuje fotku
foto
jeste dalsi foto
Dobrý den, dnes jsem byl znovu na pozemku a zjistil jsem, že podzemní prostor tzv. studny je dost prostorný - až jakýsi sklípek. Na dně je asi 20cm vody, ale prostor je ješte zanesen odpadky, takže vyčistění chvili potrvá. Chtěl bych se zeptat,... celý příspěvek >
Trubková studna?, 27.3.2011
Dobrý den, potřeboval bych poradit Koupil jsem nestavebni pozemek na kterém je studna. Pravděpodobně tzv-. trubková studna . Jedná se o jámu asi 1,5 metru hlubokou na dně s odpaddem a u stěny jsou dvě docela tenké kovové trubky. Rodiče předchozích... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika