|
Jakou rotační sekačku?, 26.4.2007 Honda ale nemá motory řady CGV a jako překlep to neberu, když to píšete dvakrát za sebou. Jak se zdá o motorech Honda víte prd. Pokut prokážete opak rád se vám zde omluvím. |
 |
Jakou rotační sekačku?, 25.4.2007 Proč by se měl B&S zadřít a Honda ne? Když oba mažou rozstřikem? Mě by to celkem zajímalo. |
 |
|
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 24.4.2007 Jenže oleje o kterých píšete jsou ve směs sezoní a nevhodné pro zimní provoz a tady nikdo nepsal, že ho má na sekačce. Tím chci jenom říct, že tyto motory jsou použity ladaskde a pokut někdo nenapíše na jakém stroji ho má těžko radit jaký olej. Např.... celý příspěvek > |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 18.4.2007 Pokut jde opravdu o ten čep a podařilo se ho natočit zpět, tak mech. poškození asi nehrozí, ale mohlo se změnit časování rozvodů byť jen o zub. A pokut by se mělo znovu nastavit, je třeba rozpůlit motor, protože jedna ze značek je na klice. Ale... celý příspěvek > |
 |
Dotaz - zahradní traktor Husqvarna - výměna oleje, 17.4.2007 Tu výměnu oleje před sezonou vám chválím. Nemá cenu zazimovat stroj s new. olejem. Ať se voda vysráží do starého oleje.
O motorech Kawasaki a výměny oleje v nich moc nevím, ale pětadvacet hodin na olej se mi zdá málo. Také si myslím, že olej. filtr... celý příspěvek > |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 17.4.2007 Vážený pane 212 22. Pokut připouštíte že se míchátko dotýká hladiny oleje, pak nechápu jak můžete napsat že klika se v oleji nebrodí.
Pro pana 2. 14 Pokut jste si zatočil s čepem vačkového kola potěš vás....
Ventily se seřizují až po sundání víka... celý příspěvek > |
 |
Technika orby, 10.4.2007 To, že se to oralo jednou do rozpluhy a jednou na sklad je dobře. Tak se to dělá. Podmítka po obilí do rozpluhy (v prostředku zůstane brázda). Na podzim a na brambory opačně. To, co jsem si přečetl jak jste to převzal nebo co, tak Vari a hlavně... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 2.4.2007 Tří rychlostní převodovky jsou u obou stejné. Náprava s koly taktéž. Jediné co je třeba vyřešit je jaký motor. Já za sebe říkám Honda. Tím nechci říct, že BS motor je špatný, nedostatečný nebo poruchový. Klidně bych koupil GCV 160, protože i ten má... celý příspěvek > |
 |
Traktůrek a baterie, 26.3.2007 Pochybuju o tom, že je tam tolik místa aby se tam vešla baterie z feldy. Ale budiž. Bude problém s pólovejma svorkama. Daleko lepší by byla asi nějaká moto baterie nebo gelovka o napětí 12V. I motorky mají starter. Snad vás to finančně nevyčerpá.... celý příspěvek > |
 |
Zahradní sekačka – výměna oleje?, 23.3.2007 Vyšroubovat a pohledem na jiskřiště. Dle potřeby upravit vzdálenost mezi kontakty na požadovanou hodnotu. Našroubovat zpět.Pokut nevíte oč jde obraťte se na servis. Nevím jak stará je vaše zapal. svíčka, možná by si motor zasloužil novou. |
 |
|
 |
Zahradní sekačka – výměna oleje?, 23.3.2007 Motorové oleje by v motorech neměly být déle než jeden rok, bez ohledu na dobu používání stroje. Olej za tu dobu natáhne vzdušnou vlhkost, obzvlášť pokut je sekačka uskladněná v suchu, ale s výkyvy teplot.(kůlna, zahr. domek atp.) a... celý příspěvek > |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 23.3.2007 Mogul TSF pro 2takt. motory je dobrý např. pro motory Jikov Terra nebo Vari, kteté jsou nastaveny na max. otáčky do 4 700ot/min. Je rozhodně lepší než M2T a barevně označí benzín. Pro motory pil i v poměru 1:40 je podle mě nevhodný. |
 |
Volba mezi elektrikou a benzínovkou., 22.3.2007 Pokut je to tak jak popisujete a zásuvku máte na dosah el. pila je na místě. Jakou značku a odkut je už na vás. |
 |
sekačky Honda, 22.3.2007 Tak šasi z plechu je jasý. Z nastavováním výšky střihu si moc hlavu nelamte. Pokut budete sekat pravidelně nastavíte jednu míru a je to. Dále bych spíše než volbu rychlostí pojezdu zohlednil průměry pojezd. kol. Zvláště máte-li pozemek s různou... celý příspěvek > |
 |
vertikulátor, 16.3.2007 Podle mě travní fréza je uplmá blbost. To mohl vymyslet fakt jen nějaký marketing. manažer. Vertikutátor prořezává trávník ocelovými noži. Provzdušňovač pracuje s drátěnými prvky. Také si myslím, že vertikutace a provzdušnění není totéž. |
 |