Příspěvky uživatele - 65.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak velký skleník, 17.3.2011
Mám podobný dotaz, letos se prvně chystám zahradničit ve skleníku(7,5m2) a nemám představu jak moc se rostliny (rajčata, okurky)rozrostou oproti pěstování venku.Tak se ptám někoho kdo má podobně velký skleník kolik rostlin se tam vejde, aby se to... celý příspěvek >
Jak velký skleník, 17.3.2011
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velký skleník je potřeba, když v něm chci pěstovat okurky, papriky,eventuelně pár rajčat a k tomu zasadit vinou révu?Děkuji 
Milionbels, 31.5.2010
Děkuji, jsem zvědavá co z nich bude, v létě (teda jestli nějaké letos bude :-)) pošlu foto.Jitka
Milionbels, 29.5.2010
Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s množení milionek řízkováním.Koupila jsem už osázené květníky na slevě a některé dost polámané.Což si myslím tolik nevadí, myslím že aspoň zhoustnou.Je to tak, nebo se mýlím?A je mi líto vyhodit ty... celý příspěvek >
Rajče orange, 17.5.2010
Děkuji za příspěvky.Jak vysoká jsou vlastně keříčková rajčata?Jak jsem zmiňovala zkouším je letos prvně, ale je mi divné, že jsou zatím vysoká jako tyčková.Od hlíny 55cm.Jitka
Rajčata, 5.5.2010
Děkuji za všechny odpovědi, ta stříška je určitě bezva, taky by se mi líbila, ale myslela jsem ty pytle právě místo ní.Je mi jasné že rajčata nemůžou být pod pytlem celou vegetační dobu.Představovala jsem si že je natahnu když by třeba týden v kuse... celý příspěvek >
Rajčata, 4.5.2010
Chtěla bych letos zkusit venkovní tyčková rajčata přikrývat v nepřízni počasí igelitovými pytly.Děláte to tak někdo, ještě by mně zajímalo jestli se na tento účel nějaké pytle prodávají, nebo co na přikrytí použít.Děkuji Jitka
Bezsemenná réva, 8.4.2010
Je to nádhera)).V jaké nadmořské v. bydlíte?Na to že jsou to fotky z července je víno pěkně narostlé a zralé.Je to Prim?Děkuji Jitka
Bezsemenná réva, 8.4.2010
Ta starší réva je Prim?Můžu se zeptat jak vysoké u ní máte kmínky, na obrázku vidím dva?Mám Prim od loňska a zatím sbírám informace a zkušenosti.Děkuji Jitka
Bezsemenná réva, 7.4.2010
Moc děkuji za odpověď, ještě jestli se můžu zeptat čím stříkáte a kdy.Jsem zvědavá jestli se Vám letos urodí nějaký hrozínek, dejte na podzim vědět.Děkuji Jitka
Bezsemenná réva, 6.4.2010
Nemáte zkušenost s odrůdou Attika?Děkuji
Sultania, 2.4.2010
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s bezsemenou odrůdou Sultania?Děkuji
Čím hnojit, 31.3.2010
Mohl by se místo Cereritu použít granulovaný kravský hnůj?
Prim na pergole, 29.3.2010
Když nechám obě očka budu mít dva kmínky?O Vostorgu jsem taky uvažovala, ale nevím jestli ty dvě odrůdy (Prim a Vostorg) nejsou chuťově podobné, abych neměla všechno jak se říká na jedno brdo.Bydlíme okres Kladno, není to ani celých 400m.Děkuji
Bezsemenná réva, 29.3.2010
Prosím máte někdo zkušenosti s pěstováním bezsemenné révy?Zajímalo by mně jestli je hodně náchylná na houbové choroby nebo na mráz.Jestli je to taková přešlechtěná rozmazlená réva nebo ne.Co je na tom pravdy.Popřípadě poraďte odrůdu.Děkuji
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika