Příspěvky uživatele - 162.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prvý rez, 30.3.2011
Já bych to viděl o něco málo výše - o nějakých 3-5 oček, ale není to až tak podstatné. Josef.
Prvý rez, 30.3.2011
Je na Vás, rozhodnout se v jaké výšce chcete mít nasazenu korunku. Jsou na pomalu rostoucí podnoži a tak si myslím, že by to nemělo být moc vysoko: podle mého názoru by bylo využití stávajícího horního přeslenu větví moc vysoko, spodní větvičky zase... celý příspěvek >
Bílý jeřáb, 30.3.2011
Už jsem se s ním také setkal, ale nepamatuji si jméno ani druhové, ano název odrůdy. Současně prodávali i jeřáby se žlutými anebo s oranžovými či fialovými? plody. Prostě několik podobných odrůd lišících se barvou plodů. Plody jsou drobné a nechutnal... celý příspěvek >
Smrkový živý plot, 30.3.2011
Já osobně jsem pouze pro jednu řadu smrčků a pro přísnější stříhání, než Zdeněk Liberda. Pokud ho necháte takto dosti volně rozrůstat se do stran, pak za pár let bude příliš široký a špatně se Vám bude stříhat horní plocha plotu. Musím u Zdenka... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika