|
Příspěvky uživatele - 162.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prvý rez, 30.3.2011 Já bych to viděl o něco málo výše - o nějakých 3-5 oček, ale není to až tak podstatné.
Josef. |  | Prvý rez, 30.3.2011 Je na Vás, rozhodnout se v jaké výšce chcete mít nasazenu korunku. Jsou na pomalu rostoucí podnoži a tak si myslím, že by to nemělo být moc vysoko: podle mého názoru by bylo využití stávajícího horního přeslenu větví moc vysoko, spodní větvičky zase... celý příspěvek > |  |
|  | Bílý jeřáb, 30.3.2011 Už jsem se s ním také setkal, ale nepamatuji si jméno ani druhové, ano název odrůdy. Současně prodávali i jeřáby se žlutými anebo s oranžovými či fialovými? plody. Prostě několik podobných odrůd lišících se barvou plodů. Plody jsou drobné a nechutnal... celý příspěvek > |  | Smrkový živý plot, 30.3.2011 Já osobně jsem pouze pro jednu řadu smrčků a pro přísnější stříhání, než Zdeněk Liberda. Pokud ho necháte takto dosti volně rozrůstat se do stran, pak za pár let bude příliš široký a špatně se Vám bude stříhat horní plocha plotu. Musím u Zdenka... celý příspěvek > |  |
|
|
|