Příspěvky uživatele - 65.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ulmus parvilflora "Jacqueline Hillier", 9.5.2007
Podělí se někdo se zkušenostmi s tímto stromem? Jde mi především o schopnost snášet tvarovací řezy, ale bonsai z něho dělat nechci. Děkuji
Javor acer platanoides, 20.4.2007
Mohu uvést své problémy s acer platanoides (globosum). Zakoupil jsem pred 4 lety výše uvedený javor  jako 3m vysoký strom s kmínkem asi 5cm průměr a poměrně velkou korunou. Sázel jsem na podzim, jutový pytel z kořenového... celý příspěvek >
Cupressocyparis Lailandii, 3.4.2007
Nechci dělat reklamu STARKLOVI ale mám od něj vice rostlin a myslim si, že to s kvalitou není špatné. Je pravdou, že mnoho rostlin je určeno do teplejších regionů a to je třeba mít na zřeteli především. Konkrétně: - ze dvou cupressocyparisů mi... celý příspěvek >
Habr - stříhání, 20.3.2007
Máte pravdu, chce aby prorostl, tak tedy blíž k plotu. Pokud to nebude vadit sousedům jako u mne...
Chamaecyparis lawsoniana columnaris, 20.3.2007
Můžete prosím uvést, Vaše zkušenosti s velikostí tohoto jehličnanu? Píše se až 15 m výšky a 4m šířky ??? Děkuji
Habr - stříhání, 19.3.2007
Souhlas, jen s jednou připomínkou: Dal bych ho od plotu poněkud dál tak cca 1 m, protože po rozrostení a rozšíření by nezbyl mezi plotem žádný průchod a to by vadilo při stříhání.
Habr - stříhání, 13.3.2007
To, co musíte udělat je rostliny nekompromisně zkrátit alespoň o 1/3 lépe o  1/2. Je to těžký krok, neboť všichni se těší až bude plot plnit svou úlohu. Pokud budete spěchat, tak jak jsem to bohužel udělal i já a habry nezkrátíte, vznikne za čas... celý příspěvek >
Habr obecný přímo z lesa, 13.3.2007
Habry z lesa jsem přemisťoval vždy na jaře ale vždy s kořenovým balem, ujaly se všechny, Přenesl jsem i několik 2m tenkých habrů rostoucích ve stínu, ty jsem potom skružil do oblouku. Myslím, že i na jaře máte vysokou šanci s výsadbou... celý příspěvek >
Acer palmatum dissectum garnet, 8.3.2007
Japonské javor y patří obecně k choulostivým druhům. Ve své domovině mají o poznání mírnější klima. Pokud chcete tento kultivar pěstovat u nás, volil bych místo polostinné, chráněné proti silným větrům alespoň živým plotem a výhodou by byla... celý příspěvek >
Ako stepit japonske javory?, 6.12.2006
V tomhletom se necitim byt povolanym, neco jsem zkousel, ale bez valneho uspechu. Nejake informace se daji posbirat na webu. Např.: http://dendro.mojzisek.cz/m_gener.php nebo zkusenym mnozitelem je pan Rezl z Nemcic u Brna (... celý příspěvek >
z čeho živý plot? thuja nebo cupressocyparis?, 6.12.2006
Souhlasim a potvrzuju, že cupressocyparis namrzá! Thuje jsou opravdu odolnější.
jehličnany hnědnou, 29.11.2006 Obsahuje fotku
Nejsem odborník, ale mé rezavějící jalovce čínské stricta údajně chytly chorobu od ovocných stromů. Takovou radu jsem obdržel od zahradnice. Doporučila z blízkého dosahu odstranit neošetřované ovocné stromy ??? Nevím, v tom se nevyznám.
Sibiřský cedr (Sibiřská borovice), 29.11.2006 Obsahuje fotku
Flag forms of Pinus sibirica Du Tour (= Pinus cembra sibirica) - Siberian Stone Pine -on a crest of the small mountains on the Dzhazator River right bank in front of the Akbul Rivulet mouth, between the Yuzhno-Chuiskii mountain range and the Ukok... celý příspěvek >
Catalpa bignonioides Nana, 16.11.2006
Problém je v tom, že se jeden roub vylomil a tak je třeba mladou a naroubovanou korunu "doplnit" ... 
nyssa sylvatica, 15.11.2006
Zná někdo tento strom z našich podmínek? Jak Vám roste?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika