Příspěvky uživatele - 241.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy použít bofix?, 29.3.2011
Takže to mohu udělat tak, že trávu prořežu (budu stejně prořezávat zbytek zahrady, takže tento kus o velikosti cca 60m2 mě již nezbije) poté aplikuji Roundup a zhruba po týdnu mohu začít rovnat a sázet novou trávu??
Děkuji za info. Dosévat budu travní směs Barenbrug Universal. O Roundupu jsem tké uvažoval, ale pokud bych ho aplikoval, musel bych nějaký čas (cca 3 týdny počkat, že?) a teprve pak srovnat a zakládat trávník. Ale já budu mít čas jen příští týden,... celý příspěvek >
Dobrý den, chystám se rekonstruovat (obnovit) trávník kolem bazénu. Trávník chci prořezat a provzdušnit... poté zarovnat terén zeminou s pískem a následně zasít novou trávu! Jde mi o to, že se ve starém trávníku vyskytuje plevel, který chci... celý příspěvek >
Trávník kolem bazénu, 27.3.2011
Dobrý den, chtěl bych založit nový trávník kolem bazénu + kolem dlažby. Uvažuji o travní směsi Barenbrug, ale nevím jestli směs Universal nebo Gazon?? Co myslíte? A nevíte kde by se dala sehnat směs Shadow v měnšim balení? 2-5kg max. Nebo můžete... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika