Příspěvky uživatele - 103.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
1. rez tejto čerešne, 28.3.2011
Na obrázku to vypadá na třešeň. Byť jsem si nesrovnalosti v označení podnože také povšiml, nechal jsem to bez komentáře, neboť to nebylo podstatné. Josef.
Kdy vysadit Azalku ven?, 28.3.2011
Jedná se o botanický drobnolistý stálezelený pěnišník nízkého kompaktního bochánkovitého vzrůstu. Podle mého názoru patří k nejodolnějším. Nebál bych se ho vysadit ven hned, jak jsem již dříve uvedl. (Běžně se i pro tyto drobnolisté rhododendrony... celý příspěvek >
1. rez tejto čerešne, 28.3.2011
Děkuji za upřesnění. Pokusím se o návod: Z 9 postranních výhonů ponechte 4 pokud možno nejsilnější a pokud možno pravidelně rozmístěné na všechny strany. 5 nevhodných odstřihněte těsně u kmínku a zatřete rány voskem. Potom je na zvážení, jestli... celý příspěvek >
Postrikovac, 28.3.2011
Klasický zádový postřikovač je dobrá věc na jakékoli postřiky. Většina z nich má pístové čerpadlo. Je vyhovující, ale ještě o něco lepší je postřikovač s membránovým čerpadlem. To jsou mé zkušenosti. S aku-postřikovačem zkušenost nemám. Motorový... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika