Příspěvky uživatele - 135.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Několik roubovacích rad do začátku, 27.3.2011
Dobrý večer pán Peter! Máte pravdu, manželka sa pohoršovala, keď videla tie igelitky na strome, ale dlho to nepotrvá... Ak nie je Angeleno chuťový zázrak (niečo ako azijské hrušky kontra hrušky), potom neľutujem, že som ju preštepil. Jednako som... celý příspěvek >
Netkaná textilie a kačírek pod vinnou révu, 27.3.2011
Dobrý deň! S netkanou textíliou pod krami viniča (vysoké vedenie) som mal nedobré skúsenosti. Kačírek z oblázkov som ale skúsil dať okolo sadenice (otvor v zámkovek dlažbe) z jednej strany pod pergolou. Zavlažovanie a hnojenie riešim naliatím na... celý příspěvek >
Netkaná textilie a kačírek pod vinnou révu, 27.3.2011
Dobrý deň Ferby! Rád by som sa Vás opýtal, prečo by mala byť mulčovacia kôra rizikom pre vinič? Mám s ňou ceľkom dobré skúsenosti. Túto zimu mi ochránili kopčeky kôry mladé sadenice pred vymrznutím. Takisto ju pridávam okolo kanadských čučoriedok,... celý příspěvek >
Jaká vzdálenost sazenic révy, 27.3.2011
Dobrý večer Vlado! Vostorg nemám, v nepriaznivých rokoch potrebuje vraj postrek proti oidiu. Augustin v ťažkom vlaňajšom roku prežil iba s jedným postrekom s čistými listami. Verím, že by boli zdravé aj bez postreku. Podobných skvelých... celý příspěvek >
Divné bodky na výhonkoch révy, 27.3.2011
Dobrý deň pán Vladimír! Skúste vo Vašom okolí požiadať niekoho, kto má mikroskop. Identifikácia parazita by pomohla riešiť v budúcnosti problémy viacerým, ktorí zakoreňujú rezky. Paľo
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika