Příspěvky uživatele - 128.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sundaville, 12.6.2011
Znovu zdravím a přidávám slíbenou info o tom, zda sundaville snáší déšť. Podle mého zdroje jí déšť nevadí (pokud má květináč zajištěný odtok a kytička nestojí ve vodě a pokud déšť netrvá týden), ale před kroupami bychom měli naši Řekyni pokud je to... celý příspěvek >
Sundaville, 9.6.2011
Zdravím vespolek-já mám tuhle krásku od loňska, nekvetla mi, protože jsem ji nechala přes léto v zastřešeném atriu, ale zkušená pěstitelka mi poradila: letnit na plném slunci, málo zalévat, nehnojit, na jaře přesadit. Udělala jsem to a už má (ťuk ťuk... celý příspěvek >
Kultivator, 27.3.2011
No, asi takhle.Táta si před dvěma lety pořídil u Mountfieldu kultivátor MS 07.Stroj jako takový pracuje skvěle, má sílu a je použitelný v každém ročním období na spoustu činností týkajících se zahrady, domu... Jenže většina přípojných zařízení stojí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika