Příspěvky uživatele - 114.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jméno orchideje, 11.11.2011
:-(Doplním tedy sám: Blc je zkratka názvu Brassolaeliocattleya, tedy skupiny složitých kříženců (hybridů) vycházejících ze tří rodů orchidejí: Brassia, Laelia a Cattleya, Jesli tazatelku uspokojí tento název, nevím.?-) Nějak si nedovedu představit,... celý příspěvek >
Ananasová meruňka, 26.3.2011
Ananasovou meruňku jsem na podzim koupil v zahradnictví v Želešicích. Určit přesně odrůdu ananasové meruňky nebude vůbec snadné, spíš bych řekl, že velké šťavnaté meruňky jsou často takto označovány. Jedenu regionální odrůdu na Znojemsku množí i... celý příspěvek >
Štepy egreša, 26.3.2011 Obsahuje fotku
Poradím vám - počkejte 14 dní a budete vědět. Angrešt jsem letos zkoušel roubovat poprvé. Rouboval jsem koncem února nebo začátkem března (už si přesně nepamatuji) ze stromku na stromek. Pupeny ještě nebyly narašené. Dnes už pupeny na všech roubech... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika