Příspěvky uživatele - 246.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba meruněk - přidat kompost?, 26.3.2011
Děkuji, jdeme na to. P.
Výsadba meruněk - přidat kompost?, 26.3.2011
Dobrý den, někde se radí, že do hlíny při výsadbě se má přidat kompost, jinde zas, že kompost nedávat, že spálí kořeny... sadíme první meruňku, prosím, poradíte, čeho se držet? Zem z jámy smícháme se zahradí zeminou, máme přidat i trochu písku a ten... celý příspěvek >
Množení fuchsií, 2.1.2011
děkuji. Snad se to povede. Dostala jsem v létě 2 rostliny a nádherně kvetly celé léto, pak jsem je dala na zimní zahradu a kvetly dál až do listopadu. FRostlinky mají cca 15 cm, takže je asi nechám ještě kousek povyrůst a začnu zaštipovat, aby... celý příspěvek >
Množení fuchsií, 1.1.2011
Dobrý den, na radu v nějakém časopise jsem v listopadu ustřihla vrcholový výhon fuchsie a zasadila do substrátu pro množení s příměsí písku a dala za okno pod skleněnou pětilitrovou lahev. Rostlinka se chytila, roste krásně, ale už se skoro dotýká... celý příspěvek >
Založit trávník teď nebo na jaře?, 22.8.2010
Děkuji, pustím se tedy do toho ještě teď.
Založit trávník teď nebo na jaře?, 22.8.2010
Hodlám zmenšit plochu zahrady, kde pěstujeme zeleninu a osít ji trávou, cca 30 m2. Mám to udělat teď, nebo až na jaře? Má to nějaký vliv na kvalitu trávníku? Nebudu určitě kupovat nijak drahé semeno. Děkuju Petra
Vyryté kosatce, 9.7.2010
A listy mám při přesazení asi seříznout, že? Nebo nechat jak jsou?
Vyryté kosatce, 9.7.2010
Musela jsem vyrýt kosatce, abych se zbavila bršlice, byly bršlicí úplně prorostlé. Vydrží kosatce do zítra, když nebudou v zemi? A lze je nějak uchovat déle, třeba měsíc, než budu mít jistotu, že jsem se bršlice zbavila? Díky Petra
Musí se travní semeno zasypat?, 27.6.2010
Dobrý den, dosévám menší plochy, které zničil náš pes, půdu jsem prokypčila, smíchala s pískem. Stačí semeno jen rozhodit a zalévat, nebo musí být semeno přikryté ještě vrstvičkou zeminy, aby vzešlo? Děkuji
Pórek, 26.6.2010
Připojuji se k dotazu, koupila jsem sazeničky na trhu, jak hluboko se sadí, jak a kdy se přihrnují? Mám tasky jen "nitky" Děkuji Petra
Co nasadit na místo po salátu?, 25.6.2010
Děkuji Petra
Co nasadit na místo po salátu?, 25.6.2010
Dobrý den, co ideálně nasadit na místo, kde byl salát? Můžu zase salát, nebo raději něco jiného? A co se všechno dá teď ještě sadit? Napadá mě jen špenát. Děkuji Petra
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 8.6.2010
Dobrý den, zem máme kvalitní... jen se bojím, aby to nezačalo prorůstat, tak jsem to chtěla takto využít a zasypat nezaplevelenou zeminou. Když použiju roundap, za jak dlouho plevel odumře a kdy je možné osazovat? Mám jen trochu obavy, zda to vůbec... celý příspěvek >
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 7.6.2010
Zdravím,  dala jsem se do zušlechťování poměrně malého kousku dvora (25m), ovšem prorostlého nějakým šíleným plevelem - zem je doslova protkaná sití článkovaných kořenů různé tloušťky a tisíci droboučkých cibulek, ani nevím, jak se to jmenuje -... celý příspěvek >
Ibišek a kapky, 18.5.2010
Dobrý den, nepamatuju si jestli to byly kapky, ale vím, že listy byly na omak ze spodní strany lepkavé... pak jsem slyšela radu: postříkat rozprašovačem roztokem jaru, pomohlo to...
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika