Příspěvky uživatele - 212.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roundup, 29.5.2012
co je to OKRASNÝ TRÁVNÍK? a kdo má z něj užitek
Yuka drenáž, kamínky, 18.5.2012 Obsahuje fotku
Jsem amatér, ale velký milovní květin. Z mých poznatků je yuka velký nezmar, nikdy jsem půdu neřešila. Máme taky navážku a cca 10 cm pod povrchem hodně nepropustnou zem. Yuku jsem vysadila na místo, kde jsem ji později nechtěla a při jejím vyrytí mi... celý příspěvek >
Koniklec, 17.5.2012 Obsahuje fotku
Jí bych ji po zasazení příliš nevysilovala, nechala bych to až na příští rok. Já mám koniklece bílé, fialové i modré a vysemeňují se mně krásně, už má i na rozdávání, akorát u toho malého nepoznám, co je to za barvu. Koniklec má kulový kořen,... celý příspěvek >
Mulč a květinová zahrádka, 1.7.2011
V souladu s přírodou bych mnohem raději volila zakartonování a pomulčování trávou nebo rozdrcným dřevem než folii. A je to mnohem levnější.. Kartony se dávají ve dvou vrstvách s překryvem a na začátku se pořádně prolévají vodou.
Roubování vzrostlých třešní, 24.3.2011
Moc děkuji, s tím 3/4kmenem se omlouvám, myslela jsem, že je polokmen, třičtvrtěkmen a celý (jako u kola:-)).  Tak si přečtu ještě o roubování, jestli to zvládne laik nebo to musí někdo přijít naroubovat odborně. Já jsem jenom milovnice... celý příspěvek >
Roubování vzrostlých třešní, 23.3.2011
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - máme třešni cca 9 let a nerodí. Je už velká, krásně kvete, pak se ale udělá jen pár třešní. V okolí asi žádná třešeň není, tak jsem chtěla vědět, zda se nedá naroubovat kvůli opylování. Akorát nevím, co je to za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika