Příspěvky uživatele - 160.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesázení okrasné vrby, 17.7.2013
Dobrý den, rodiče mají nádhernou okrasnou vrbu, která je tak 10let stará. Bohužel je velmi blízko studny a studna je plná jejích kořenů. Chtějí tuto vrbu zkácet. Já bych si jí ráda vzala, ale nevím jestli by se ujmula. Máme v příjezdu ostrůvek... celý příspěvek >
Douglaska - smrk, 3.10.2011
Dobrý den, rozhodujeme se, zda vysázet živý plot z douglasky nebo ze smrku. Více se tedy kloníme k douglasce. Ráda bych se zeptala, zda ji můžeme zasázet ještě teď nebo raději až na jaře. A dále jestli je lepší ji dát v dvojřad a jak daleko od sebe... celý příspěvek >
Živý plot z tisu, 30.4.2011
Dobrý den, neustále řešíme s manželem živý plot, jestli smrk nebo tis. Tak bych se ráda zeptala, jestli někdo neví o plotu z tisu na Vysočině popř. Znojemsko, Telč. Rádi bychom se podívali, jak z něho vypadá živý plot. Děkuji L.
Jehličnatý plot na samotě u lesa, 24.3.2011
Děkuji za názor. Mohu se zeptat, jak často se musejí smrčky stříhat, jak dlouho rostou, jak se musejí dávat daleko od sebe (říkala jsem si, že bych je dávala do dvojřady). O kořeny bych se nebála, protože je to mimo od našeho domu. Pouze bych si dala... celý příspěvek >
Jehličnatý plot na samotě u lesa, 23.3.2011
Dobrý den, už jsem z těchto diskuzí "jelen". Hledám něco, co bych mohla zasadit a udělat z toho živý plot dlouhý tak 50m, š.do 1,5m, v. cca 2m. Plot je kolem silnice - jih, ráda bych, aby zabraňoval větru a zvědavcům. Před živý plot chceme... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika