|
Příspěvky uživatele - 4.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Keříčková vinná réva, 29.3.2011  Tak já to trochu rozvedu...
Myslel jsem že se s tím tady někdo zabývá a není to nic tak neobvyklého.První takovou révu jsem viděl před mnoha lety v Gruzii, potom ještě dál na východě, tuto révu jsem objevil na Ukrajinsko-Pridněstrovské(kus Moldávie... celý příspěvek > |  | Keříčková vinná réva, 29.3.2011 Dobrý den, má někdo zkušenosti s tkz.keřovou vinnou révou?Viděl jsem v zahraničí celý vinohrad, byli to keře cca od 40-130cm. vysoké a docela obsypané hrozny výborné chuti, tmavé i bílé odrůdy.Bohužel nemám foto.Bylo mě řečeno že ho ničím nestříkají... celý příspěvek > |  |
|  | Réva do 620 mnm. u Jihlavy, Vysočina, 23.3.2011  Souhlasím s Vámi.Hnojením větší mrazuvzdornosti nedosáhnete.Můj příspěvek č.188.80.Tou nenáročnou odrůdou jsem měl namysli-více odolnou proti mrazu a dobře rozrůstajíci se.Samozřejmě když se rozhoduje jakou odrůdu chce pěstovat je nejlepší jí vidět,... celý příspěvek > |  |
|
|
|