Příspěvky uživatele - 163.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik střívka na klobásy, 22.11.2012
A to jsou přírodní vepřová střeva, na pultě u masa, nebo nějaká kolagenní v regálu? V jaké formě se to tam prodává? Jinak díky všem za reakce, koupím tedy radši víc... H.
No my budeme udit s kamarády z cca 40 kg masa. Střívka bychom použili vepřová objednaná v řeznictví. Jenže našel jsem údaj 25 m na 12 kg a taky jsem našel údaj 12 m na 10 kg. Podle jednoho by mi stačilo cca 50 m, podle jiného asi 80. To je velký... celý příspěvek >
Dobrý den, prosím o stručnou informaci, kolik se spotřebuje střívka na 10 (20, 30,...) kg klobás (zasyrova). Musím koupit střívka, a nevím kolik, aby to vyšlo. Díky moc za radu, Honza
Co je meloun?, 31.5.2011
jste naivní..rajče je zelenina... Mezi ovoce jasně nepatří nedužnaté plodiny s přesnějším zařazením (obilniny - suchý plod, a luštěniny), - jsou pěstovány pro semeno. U ovocných druhů je přetrvání rostliny zajištěno opakováním produkce plodů. Rajče... celý příspěvek >
Stavba skleníku, 23.3.2011
Dobrý den, my jsme si koupili tento skleník loni na jaře...100% ho musíte ukotvit (my si přikoupili hliníkovou podezdívku ke které, po prvním silnějším větru :o(((jsme museli vyvrtat a přišroubovat... bohužel při tom větru nám odlítali i ty postraní... celý příspěvek >
Jak na tento plevel v trávníku?, 29.8.2009
Díky za reakce :-). Plazivka to asi trochu je. Minulý rok to bylo na kousku a ted se nám to začíná pěkne rozlejzat. Zakoupim chemii a budu bojovat.
Jak na tento plevel v trávníku?, 29.8.2009 Obsahuje fotku
Nedaří se nám zničit. Zkoušela jsem Banvel, ale bez úspěchu. Poradí někdo? Děkuji
Husqvarna 365 - karburátor, 6.5.2009
Chtěl bych požádat o radu a pomoc. Vlastním HQ 365 několik let(dostal jsem jí od kamaráda co dělal v těžbě) a teď jsem dal pilu na seřízení do servisu(najednou začala držet vysoké otáčky na volnoběh),po prohlídce mi bylo řečeno že je nějak... celý příspěvek >
Hibiscus venkovní velkokvěty moscheutos, 30.10.2008
  Prosím o radu.    Jak mám spravně   vypěstovat rostlinu  ze seminek.  Kdy mám  je zasít  můžu ted prosím poradte   děkují.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika