|
Příspěvky uživatele - 180.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký plotostřih na 200m plotu?, 13.7.2007 Mám Japonský stroj Marunaka typ: TH 23. Motor Kawasaki startuje výborně a hlavně je naprosto nehlučný. Což u mne zvítězilo mám ze všech stran sousedy a znáte to. Překvapil mne malými vibracemi do ruky a výkonem ,stříhám 2cm stromky a střih je čistý.... celý příspěvek > |  | Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 13.7.2007 Marunaku TH 34 DX mám již rok a jsem naprosto spokojenej. Koupil jsem jí za 9999,- což na profi křovinořez není vůbec špatný. Kupuji olej Makita což je Gastrol super tt u svého prodejce v Praze a pánové koupil jsem profi strunovou hlavu Oregon Kde se... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka na vysokou trávu Dakr Panter , 13.7.2007 Mám BLP 60 tekton HONDA od Dakra a naprosto bez problémů. Cena 21490,- a nože jsem koupil náhradní zatím jsem je vůbec nebrousil a to máme půl sezóny za náma. Konečně má taky Dakr v Praze prodejnu. Více na www.dakr.cz. Ovladatelnost tohoto stroje... celý příspěvek > |  | Mulčovač - Panter, 22.6.2007 Nejedete na sitič? Já ho mám a metrovou trávu bere jako nic .6,5PS Briggs Sttraton s tlakovym mazáním nemá konkurenci. |  | pavučinky - pokojová růžička, 10.5.2007 DD,
už se mi párkrát stalo že na růžičce co máme doma v kvěťináči se objevili pavučinky, po pavučinkách se prohánějí nějací drobní žlutí/bílý téměr průhlední "broučci". Ty pavučinky se objevili celkem náhle po celé květině. Listy se... celý příspěvek > |  | Neznámá kytička, 21.4.2007 Pěstuji na světlém, teplém místě, zalévám 2x týdně a daří se jí. Ale pozor, NEROSIT !! V práci mi ji orosila kolegyně a listy zežloutly. |  | Vermikomposter, kde sehnat?, 22.9.2006 Podívejte se na www.ekodomov.cz, tam jeden typ vermikompostéru nabízejí.
Lucie |  |
 |
|
|
|