Příspěvky uživatele - 71.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dodatek, 13.7.2007
Drevenou nasadu neznackoveho kalace jsem zhruba po triceti hodinach prace prerazil (dopadlo to dobre, krev mi nikde neunikala). Slo o prvni ranu, kdy jsem se netrefil zelezem do spalku. Prestipla se podel, v delce zhruba 50cm (vznikly dve spicky).... celý příspěvek >
Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 2.1.2007
Mate pravdu, nemam sekeru 1500. Jde o sekeru 1300 s delkou 720mm (neni stipaci). Sdilim Vas nazor, ze mohlo jit o materialovou vadu ve vykovku. O petilete zaruce jsem nevedel, takze jsem ji jiz prebrousil. Vzniklo lomene ostri a prisla o cast PTFE... celý příspěvek >
Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 2.12.2006
Fiskars 1500 vlastnim dele nez dva roky (zaruka je pryc). Bohuzel jsem u teto sekery minuly tyden vystipnul asi 2x1cm oceloveho britu (ulomila se spicka). Stipal jsem topolove spalky s nekolika-centimetrovymi suky. Slo to spatne, tak jsem do toho... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika