|
Příspěvky uživatele - 130.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana dřevěného plotu, 22.3.2011 ted jsem natíral plot z obyčejných desek vyjetým olejem. Už jsem to zkoušel před rokem a olej dobře vsáknujl do dřeva. Neměl jsem pocit že by to tak silně zapáchalo. Ted po roce už nic necítím a plot pořád drží svou hnědočernou barvu (dalo by se... celý příspěvek > |  | Množení a stříhání euphorbia milli, 6.2.2010 Děkuji mockrát |  |
|  | Množení a stříhání euphorbia milli, 2.2.2010 A je tu někde popsáno to množení a řízkování sukulentů? Jsem laik... |  | Množení a stříhání euphorbia milli, 29.1.2010 Už jsem na jiné diskuzi zjistila, že rostlinka která mi prospívá už pár let je euphorbia milli. Chtěla bych ji ale dostat do nějakého hezčího tvaru - popřípadě rozmnožit. Jak hodně ji můžu ostříhat, přesadit a jak ji rozmnožit? Předpokládám, že... celý příspěvek > |  | Co je to za květinu?, 23.1.2010 Ještě bych se ráda zeptala po odstřihnutí a zaschnutí je mám nechat pustit kořínky? A v čem? |  | Co je to za květinu?, 23.1.2010 Děkuji, díky názvu už si můžu sehnat podrobnější info a zkusím ji teda i rozmnožit, sice moc nerozumím druhům rašeliny - perlit apod., ale poptám se v zahradnictví. |  | Co je to za květinu + stříhání?, 20.1.2010  Moc prosím nepoznáte někdo tuhle květinu, jak se jmenuje? Je koupená v květinářství už docela dávno, název si vůbec nepamatuji, ale kvete téměř neustále a tak se mi moc líbí, je hodně trnitá. A další dotaz je jestli se může stříhat, když kvete... celý příspěvek > |  | Ostružina - jak ostříhat?, 17.8.2009  Moc prosím o dotaz, ačkoliv jsem několik příspěvků týkajících se ostružin přečetla, jsem úplný laik. Zasadili jsme tohle jaro ostružinu, začíná se rozrůstat, za což jsme samozřejmě rádi. Ze dvou míst vyrostl docela dlouhý šlahoun, četla jsem, že ty... celý příspěvek > |  | Podpěra nové maliny, 27.4.2009 Prosím o zodpovězení nejspíš úplně základní otázky laikovi:
zasadili jsme dva malé stonky malin, koupené v zahradnictví. Je to zatím fakt malinké, dospod jsme dali trošku kompostu, jinak nic vyjímečného. Má se to něčím podpírat až když rostlina... celý příspěvek > |  | Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Koupili jsme zatím jabloň rubín, ještě příští týden chceme skočit pro nějakou jinou odrůdu, právě taky hledám tipy. A hrušeň williams, která je bohužel asi už napadená rzí, jako laik jsem si toho v zahr. nevšimla:-(.
Takže radíte přihnojit už teď... celý příspěvek > |  |
|  | Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Jé tolik odpovědí, to jsem vůbec nečekala:-). Ano bylo mi řečeno, že díra by měla být vykopaná měsíc dopředu, aby se "vyvětrala". Jenže to už jsme měli právě koupený stromek. Takže je zasazený. Díru jsme se snažili udělat co největší, tak... celý příspěvek > |  | Díra nevykopaná dopředu, 26.4.2009 Určitě vkládám dotaz, který zde je někde zodpovězen, ale bohužel mé dítě mi nedává čas číst vše zpětně... Někde jsem četla, že na zakopání stromu ať už jabloně nebo kteréhokoliv ovocného je dobré díru vykopat dopředu. Je to velký problém, když... celý příspěvek > |  | Třešeň, 23.4.2009 DObrý den, chci se zeptat jestli není pozdě na vysázení třešně. A je-li jedno jestli koupím pouze jeden druh anebo raději koupit dva (kvůli sprašnosti) a jaké by se v tom případě k sobě hodily.Děkuji mockrát |  |
 |
|
|
|