Příspěvky uživatele - 251.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Probuzení jezírka, 20.3.2011
a kolik soli mám dát třeba do 1 litru?..jinak moc díky
Probuzení jezírka, 20.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, teď když konečně roztál led na jezírku jsem zjistil, že jeden můj karas má na sobě 2 parazity, myslím si, že je to chobotnatka rybí, ale nejsem si jist a nevím jak je mám odstranit a dalším takovým případům předejít, jezírko mám teprve rok... celý příspěvek >
Fotogalerie zahradních jezírek, 1.12.2010 Obsahuje fotku
ČAO vodníci..:D... přidávám nějaké foto letošního zimního jezírka...
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 3.11.2010
 - no proti tomu názoru, že karas přežije vše bych měl malou připomínku.. Vlétě se mi vytřel pár karasů a mám teď asi 30 malých karásků, jelikož na ně už nemám v jezírku místo (bojím se že by se přes zimu rychle kazila voda),jsem je před 3 dny... celý příspěvek >
Vodní hyacint a bábelka, 27.9.2010
a je vodní kosatec teplomilná rostlina???
Vodní hyacint a bábelka, 25.9.2010
Ahoj, srry, že jsem trochu mimop mísu, ale potřebuju poradit... teď na podzim mi začaly žloutnout rostliny v jezírku je to normální???dik moc za odpověď..Tom
Nevhodné či opatrnost vyžadující vodní rostliny, 14.9.2010
Ahoj.Materiál jsem taky většinou sbíral z volné přírody a myslím, že se to dokonce chytlo, ale chtěl jsem se zeptat opravdu existují rostliny, které mohou protrhnout folii?Nebo alespoň odkud jste se to dozvěděl? Díky za odpověď... Tomáš
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika