Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže, 2.12.2009
Danny, nic proti panidaně-ale sama píše, že oblouk musela zpevnit. já jsem je nerozvážně taky předloni koupila manžel mi nadal a měl pravdu. do roka byly trubky rezivé a teď je vítr úplně polámal.teď uvažuji o náhradě. asi betonářská ocel nebo bet.... celý příspěvek >
Růže, 1.12.2009 Obsahuje fotku
Danny, krása- Westerland je bujnáa nádherná růže. ta první neznámá nevím, --ta druhá by mohla být Louise Odier.
Růže, 1.12.2009
nádhera- oblouky mi polámala včerejší vichřice. zas mám co řešit   .Ohledně těch katalogů - na ruském webu - websad.ru, úplně vlevo, trochu níže je katalog. vypadá jako reklama, ale po kliknutí se rozvine na velké množství obrázků... celý příspěvek >
Růže, 1.12.2009
po Novém roce bude líp- to dělají ty krátké dny. Eden mám sazenou na jaře-.. je nádherná   K.
Růže, 30.11.2009 Obsahuje fotku
zvonky v růžích
Růže, 30.11.2009
Hančo, zvonků není nikdy dost
vydržať      -jednou kvetoucí ,nevím jméno
eminence
Růže, 29.11.2009 Obsahuje fotku
Rosarium Uetersen
Růže, 28.11.2009 Obsahuje fotku
už je to tu nějaké smutné- tak aspoň obrázek
Červená růže jako solitéra, 11.11.2009
ahoj- angličanky jsou na str. David Austin,-cizojazyčně.Přehledně jsou fota růží na w.ruze .wi- abecedně. Je více možností-napadají mně   w.ruze. unas -Pelcovi, tam lze i objednat, nebo stránky   w. krásné růže.  Pozor... celý příspěvek >
Červená růže jako solitéra, 5.11.2009 Obsahuje fotku
ahoj- Barkarola voní -je to silná růže, vyroste až ke 2.m, je krásná, ale tmavší.    Kája
Špatné listy růže, 3.10.2009
dobrý den- podle obrázků bych si myslela na brouka- letos se velmi vyskytovali zlatohlávci, ale ti mají raději květy. Další možnost jsou kroupy- ono to chvíli trvá než.potlučený list v místě nárazu zbělá a pak se udělá dírka. Jiné řešení mě... celý příspěvek >
Jak daleko sázet anglické růže?, 2.10.2009
dobrý večer- nejlépe bude se podívat na Austinovy stránky David Austin - cizojazyčně. Nejsou všechny agličanky stejně velké ani široké. Tam je všechno popsáno, jsou tam i ty miskovité. Je tam hodně obrázků. Mnoho úspěchů přeje    K.
Nevíte někdo jak se jmenuje tato rostlinka?, 1.10.2009
Dobrý den -asi je to letnička šrucha
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika