Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže, 14.12.2009
ahoj -na ruze.wi.cz jsem našla Caramba, ostře červená-- tmavší Osiria, ale nejspíš je to Rose Gaujard  (Skaličany).   S pozdravem Kája
Růže, 10.12.2009
dobrý den -Mme Isaac Pereire-- bourbonka popínavá okolo 1,5-2,m květ angl, typu, historická    -ale choulostivá na vymrzání  - voní.  Růže do nádoby--nevím - možná drobnokvěté -Fairy atd.  ona je New Dawn... celý příspěvek >
Růže, 9.12.2009 Obsahuje fotku
ahoj- moc místa nemám a sílu už také ne.růží mám asi 140, ale některé ještě malé. Westerland mám teprve 2.rok a navíc jsem jej stěhovala.Climber je popínavá, která opakuje kvetení, rambler pop. -neopakuje.někdy může 2,3,5 květů znovu vykvést. stalo... celý příspěvek >
Růže a ostatní, 8.12.2009 Obsahuje fotku
Evo Margaret mám 2.roky. vypadá, že bude mít ty 2. m, letos vyhodila velké šlahouny-teď na zimu jsem je zkrátila asi na 1.m  -tak jsem se dočetla. musí obrazit a pak,-kdyby napadl sníh, tak ji rozvalí. a je to velký keř. můžeš ji ale tahat po... celý příspěvek >
Růže, 8.12.2009 Obsahuje fotku
AHOJ-Mospilan je účinný. používám jej už delší dobu na orchideje. byly napadeny vlnatkou a to je též pěkný neřád. stačilo postříkat dvakrát a prozatím je klid. New Dawn není rambler- opakuje kvetení a naroste veliký .mám jej 20.let-je... celý příspěvek >
Růže, 8.12.2009 Obsahuje fotku
dobrý den - paní Dano fakt nádhera , Gertrude vidím poprvé- je krásná a veliká, jak dlouho ji máte? našla jsem si, že to je angličanka- austinka.ty se mohou zkrátit o třetinu.,aby se větvily. mám jich deset různých, ale jsou i různé... celý příspěvek >
Růže a ostatní, 8.12.2009 Obsahuje fotku
Evo. ještě jednou děkuji-a teď zase pár růží, aby nám ta zima rychleji utekla       Crown Princess Margareta-L.d Braithwaite -Elfe
Růže a ostatní, 7.12.2009
No Evo- lilie nádherné, takové druhy nemám.Letos na jaře měli v Lidlu levné. Psala i Lili, že si je koupila. Nevím co s ní je, že už vůbec nepíše.Asi ji někdo znechutil.   zdraví Kája
Růže a ostatní, 6.12.2009 Obsahuje fotku
lilie
Růže a ostatní, 6.12.2009
krása, lilie taky miluju-------letošní foto
Růže a ostatní, 6.12.2009 Obsahuje fotku
no tak nevím, kde mám foto
Růže a ostatní, 6.12.2009
ahoj všichni - už ta předešlá diskuze byla dlouhá, tak pokračujeme zde. Růžičky máte nádherné, pokud jde o plaménky, mám taky asi deset, jeden jsem koupila v H. asi před 3.roky. jmenuje se Hagley Hybrid a má zvlněný okraj   květů.... celý příspěvek >
Růže, 3.12.2009
jo a co je to za hezkou růžičku?je to Sympatie?       K.
Růže, 3.12.2009 Obsahuje fotku
ahoj micuko-i můj dědek se už zajímá o materiál. ale byly to nervy než vyměknul     K.
Růže, 2.12.2009
toho kozla zahradníka jsem četla taky- tyčky jsem ohlížela i v Hyper.-nebyly drahé, ale musím se podívat znovu. výška, přesná cena atd. štve mne, že na trhu takové věci buď chybí nebo jsou nehorázně drahé. se mi zdá ¨,že ten prut silný jak... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika