|
Příspěvky uživatele - 230.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 10.2.2010  ahoj-růst záleží na tom, jaká je půda. ta moje růže moc dobrou nemá, je zasazená blízko kůlny a kořeny má asi v přísušku. v létě ji musím párkrát zalít-. jinak je stará - má asi 20. let. ale to neznamená, že nenaroste rychle. myslím, že tak za 3.... celý příspěvek > |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 8.2.2010 PS-- na první fotce je N. D sesazený s tmavším ramblerem/ kvete jen jednou/ |  |
|  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 8.2.2010  ahoj- New Dawn mám na slunci celé dopoledne, ale odpol. tam nesvítí naplno. druhý je na slunci déle- i přes poledne. nezaznamenala jsem žádnou újmu K. |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 31.1.2010 hm - pokud jde o Dona Juana- já ji nemám, ale sousedce se docela daří. co bude na jaře po těch mrazech, to nevím K. |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 31.1.2010  ještě foto této bílé růže -je i dost velká |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 31.1.2010 Vlaďko ahoj- s tou Piruetou je to tak, že jsem ji asi před 5. lety koupila v nějakém hypermarketu.Je nádherná, ale je možné, že má jiný název. Už jsem na to jméno narazila i u jiných barev růží. K. |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 30.1.2010 ještě zbytek dotazu-sázím raději na jaře. stanoviště slunné -jak se uvádí, aspoň 4. hodiny slunce. Sázecí jáma vyrytá 0,5x 0,5m-asi a do hloubky tak, aby místo očkování bylo asi 3-5cm pod zemí. Ale to jsou všechno věci tady už mnohokrát... celý příspěvek > |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 30.1.2010  ahoj- nikdo neodpovídá, tak aspoň něco --když bych vysadila dvě růže, tak bílou s růžovou, nebo sv.růžovou s tmavší. Červená je dominantní,.. sama o sobě krásná. Červená hezká je třeba Don Juan, růžová vděčná a krásná New Dawn, k ní ještě... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 7.1.2010 Zapoměla jsem napsat, že kvete jenom jednou za rok, obyčejně v zimě nebo brzy na jaře. K |  | Pokojové rostliny, 7.1.2010 Ello -teď to tak nevadí. akorát bude rychleji odkvétat. ale najaře má cymbidko rádo venčení na polostínu. na podzim už může být i na plném slunci .před mrazy jsem je dala dovnitř , do nevytápěného pokoje, až ukázaly puky- šly do... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojové rostliny, 7.1.2010 je to tak-celou sezonu až do mrazíků min. podzimu byly venku. zpočátku jen na dopoledním slunci, od asi září už na plném. jenom cymbidia-ty vandy mám nové. faleopsisy ven nedávám. jenom taková raritka: nejstarší cym. mám od sousedky, kdy nikdo z nás... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 6.1.2010  ahoj všechny- tak vidím, že pár vás znám z růží. dnes jsem zabrousila na tyto stránky- je to opravdu nádhera, je vidět, že máte rády všechny kytky. taky mám pár orchidejí, Ježíšek mi naložil dvě Vandy, mám nějaké Faly a. pět... celý příspěvek > |  | Napadené listy vistárie, 30.12.2009  Uvidíte na jaře, co se bude dít. Podle toho se zařidíte, buď postřik na škůdce, nebo skvrnitost. Doporučuji použít lupu a podívat se na listy i zespodu K. |  | Růže, 21.12.2009 ahoj Evi - ale že jich letos bylo, co,? a zlatohlávka jsem viděla v životě poprvé. příjemné svátky. K. |  | Růže, 21.12.2009 Ahoj Karlo krásně kvetla ta růže ani se nenaděješ a pokvetou zas. zdravi Jiřina |  |
 |
|
|
|