Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phaleonopsis - uschl stonek, 9.3.2010
ahoj- vždy záleží, kde květina stojí. pokud je to nad topením, je možná málo zálivky. ale dá se podívat do průhledného květináče. pokud je v něm rosa, je dost vláhy. při přelití a chladu od okna změknou listy... žlutý a suchý výhon se... celý příspěvek >
Phalaenopsis - škůdce, 8.3.2010
jo - jsou to červci, konkrétně vlnatka. pomohl mi postřik Mospilan - opakovaně.  K.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 8.3.2010
Je k dostání tyto druhy v zimě - kolem vánoc.  K.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.3.2010
ahoj - jestli je to dotaz na orchideje - tak jsou k dostání v marketech. nemůžu napsat ve kterých, kvůli reklamě. ale v.těch, co prodávají rostliny.    K.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.3.2010 Obsahuje fotku
Přidám dvě cymbidia
Jak na růže od začátku výsadby? jsem začátečník, 4.3.2010
ahoj-Austinky jako keřové moc nestříhám. měly by mít - podle druhu- kolem 1,5m. do výšky i šířky. na podzim jsem o jednu třetinu zakrátila, kvůli zahuštění a aby mi je nepolámal sníh. jinak uvidím, jak budou letos prospívat - stříkám na černou... celý příspěvek >
Růže a sníh, 4.3.2010
Ahoj - nebude to tak zlé. růže mají schopnost obrazit a   i když se zdá, že jsou zmrzlé, nemusí to být pravda. na prostřední fotce je Westrland, růžové nevím.  s pozdravem   K.
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 3.3.2010
PS. -omlouvám se za dva příspěvky - myslela jsem, že se nezobrazil - a byla další stránka.  K.
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 3.3.2010
ahoj Hanko, tak i moje   růže dostaly na frak. ta letošní zima- některé jsou až k navršené zemi černé.tvého muže mne nenapadlo podezírat -myslela jsem cizí. no už je veseleji, snad ta druhá vlna zimy nebude tak zlá. s pozdravem  ... celý příspěvek >
Růže, 25.2.2010
dobrý večer- pane Janča s tím nemohu souhlasit -fotila jsem opory se kterými mám delší zkušenost. netvrdím, že je používám na 3.m růže. psala jsem o keřových a angličankách. na vysoké jsem si u mladého objednala oblouky z rokosu. jednu... celý příspěvek >
Růže, 25.2.2010
ještě chci dodat, že i když nevypadají nijak bytelně, na keřové a ta poslední na anglické růže  - stačily tady na sev,¨Moravě na až 1.m závěje sněhu. Držely bez vyvracení. K.
Růže, 25.2.2010 Obsahuje fotku
P.S - jsem vám ty  z Polska vyfotila. Nejsou to oblouky, jen opory. Ta poslední je z jednoho   L. marketu
Růže, 25.2.2010
Ahoj-trubkovité oblouky z marketů jsou na nic. Pokud neshnijí, poláme je vítr. Pokud chcete pevné, tak nechat vyrobit z betonářské oceli. Jinak nejsou špatné bambusové- třeba trojité nebo 3. bambusové tyčky svázat do jehlanu.  A nejlevnější jsou... celý příspěvek >
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 11.2.2010
ahoj- no Hanko a nebyl tam čurající pes, nebo nepřející člověk? A není tam moc sucho? To chce zjistit příčinu a růži nasadit novou. Je fakt nádherná.  Kaja
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 10.2.2010 Obsahuje fotku
Ještě je krásná a zajímavá růže Westerland.  ale je to spíše veliký keř. mám teprve malý, ale sousedka jej měla na plotě dobře2,5m. byla to nádhera - škoda, že jsem ji nefotila.- aspoň  ta dvouletá .K.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika